Familjeporträtt

Familjeporträtt

Här kan ni skapa ett minne som kommer hålla för flera generationer, genom hela livet om du vill. Det handlar inte om något mirakel, utan om en professionell barn-, gravid-, eller familjefotografering.

Paketet gäller för 2 vuxna + 2 barn men går att lägga till fler personer på plats om ni är en större familj. Ni väljer fritt om ni vill föreviga magen, er lilla baby, era barn eller hela familjen på ett vackert fotografi.

Ni får också hjälp med hur ni kan posera för att få de bästa fotona. Sitt sedan ner i lugn och ro för att välja ut den bästa bilden för att ta med och pryda ert hem. Möjlighet finns även att välja till fler foton och betala på plats om så önskas.

I Stockholm och Göteborg får ni hjälp av ett professionellt team som hjälper er att förvandlas med en makeup, hårstyling och fotografering. Här ingår fotografering, makeupstyling (frivilligt såklart) och en valfri bild.

I Malmö får ni ett personligt mottagande av en professionell fotograf som ser till att er bilder blir bra. Fotografen sätter stor vikt vid att bilderna verkligen blir perfekta, så en timmes retuschering/bildbehandling ingår. Styling/makeup ingår ej, men här får man två valfria digitala bilder istället.

I Norrköpings studio finns det lång erfarenhet av familjefotograferingar. Där fotograferas hela familjen ihop och även bara barnen tillsammans samt var och en för sig. Ja, alla i familjen får gärna bli fotograferade individuellt. Egna accessoarer är mycket välkommet. Även ett ombyte eller två. Över 100 bilder knäpps av som ni i lugn ro får välja ut det bästa av. En högupplöst bild med fria rättigheter ingår, men önskas fler bilder så betalar ni bara mellanskillnaden. Bokar ni en tid på en lördag ingår det även en sminkning för er som önskar.
1 195 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping

När

Året runt

Bra att veta

I Stockholm, Göteborg och Norrköping ingår 1 bild, i Malmö 2 bilder. Önskar ni köpa flera bilder så går det ordna i samband med fotograferingen.

Varaktighet

Fotograferingen varar cirka 1.5 timme.

Antal deltagare

2 vuxna + 2 barn