Game Show Night

Game Show Night

Fredagsmys i TV-soffan med underhållningsprogram och frågesporter är kul. Men har du någonsin funderat på att själv vara med? Nu kan du tillsammans med vänner, familj eller kollegor delta i en äkta Game Show. Ett underhållningsprogram med dig i huvudrollen!

I den nybyggda studion på Mälartorget i gamla stan hamnar ni mitt i en egen Game Show där er programledare utmanar er och övriga deltagare i frågesport och galna utmaningar i ett högt tempo.

Precis som på TV finns här en studio med häftig belysning, skärmar, buzzerknappar och scener. Här finns möjlighet att ta en drink, koppla av med sina vänner och medtävlande och såklart: att ge allt för att vinna tävlingen.

När Game Showen är över finns det möjlighet att fortsätta kvällen i game show baren i anslutning till studion.

Du och dina vänner tävlar tillsammans mot andra lag i en mängd moderna, roliga och spännande utmaningar. Allt för att alla deltagare verkligen ska få chansen att bidra - och glänsa! Många utmaningar utförs tillsammans i lagen. Andra utförs på ”scenen” av en eller två representanter från varje lag. Det enda som är gemensamt för alla grenar är att de är precis lika roliga att se på, som de är att utföra.

Det gäller för lagdeltagarna att komplettera varandra eftersom utmaningarna blandar kluriga uppgifter, fysiska utmaningar och snabbtänkthet. Utmaningar som det bjuds på är bland annat:

Mega Quiz: Här spelar vi Sant eller Falskt, Gissa låten och Vad Händer Sen?

Master Memory: En klassisk minnestävling under hög dramatik.

Guess Who?: På skärmarna visas blurrade bilder på kändisar, konstiga föremål och djur som bit för bit träder fram.
Vilket lag är snabbast på buzzerknapparna för att gissa rätt?

Ultimate Box Final: I kvällens stora final är tempot högt. Utmaningar som deltagarna kan ställas inför är bland annat
Lilla Sportspegeln-nostalgi, provsmakning, kluriga frågor med mera.
845 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Året runt

Bra att veta

Åldersgräns 18 år. Du tävlar i lag om 2-6 personer. Ni bestämmer själva om ni vill vara 2, 3, 4, 5 eller 6 personer i ert lag. Totalt tävlar 3-6 lag under en game show.

Antal deltagare

För 2-6 personer