Romantik på herrgård

Romantik på herrgård

Ta med din älskling på en romantisk vistelse på herrgård. De handplockade herrgårdarna finner du på några av Sveriges mest natursköna platser, perfekta för härliga långpromenader och strövtåg. Här njuter ni av vackra rum, historiska byggnader och varandra. På samtliga herrgårdar ingår en fantastisk 3-rätters middag, övernattning i  vackert dubbelrum och en härlig frukostbuffé.

Kohlswa Herrgård, Köping

I vacker bruksmiljö invid Hedströmmen hittar du det idylliska Kohlsva herrgård. Herrgården har varit känd i mer än 350 år och att dessa trakter var ett av Karl XI favoritresmål för att äta och må gott kan ingen som kommer hit förundras över. Alla rummen på Kohlswa Herrgård är individuellt och mysigt inredda med antikviteter, äkta mattor och små personliga detaljer som inger en härligt genuin och romantisk känsla.

Tomarps Gårdshotell, Kristianstad
Som en jättestor trädgård ligger Tomarps Gårdshotell vackert belägen vid Råbelövssjön, omgiven av fruktodlingar, hagmark och bokskogar. Efter att ha färdats genom det karaktäristiska skånska landskapet når man detta genuina och annorlunda hotell. På Tomarp bor man för att njuta av stillheten och allt det vackra. Utan att göra avkall på kvaliteten ges gästerna möjlighet att känna att de är utanför den vanliga världen för en liten stund. Så ta med dig din käresta och njut av en härlig helg i fantastiska naturmiljöer.

Stftgården Hotell & Konferens
På Stiftsgårdens hotell i Skellefteå bor ni bekvämt i en harmonisk och avstressande miljö,
ni får du njuta av ett trivsamt boende; en skön säng och god mat i en riktig herrgårdsidyll.
Utöver 3-rätters middag, övernattning i  vackert dubbelrum och en härlig frukostbuffé bjuds ni på Stiftgården även på vinpaket till middagen, 2 h i Fröken Huss Spa & relax inklusive varsitt glas vin/öl/alkoholfritt.

Åhus Gästgifvaregård, Åhus

Hos Åhus Gästgivaregård eller "Gästis" som det heter i folkmun, är du varmt välkommen i ordets rätta bemärkelse. Här blir du personligt och vänligt mött. Mat och dryck av gourmet-karaktär. Lokalerna är både traditionsrika och moderna. Ljust möter rustikt, mysigt möter minimalistiskt. Läs en bok i biblioteket eller koppla av i den härliga vinterträdgård i sann lounge-anda.
2 995 kr

Tillgängliga orter

Kristianstad, Köping, Skellefteå, Åhus

När

Året runt. Herrgårdsvistelsen går ej att boka in under jul-, nyårs- och midsommarhelgerna.

Bra att veta

Dryck till middagen tillkommer. Resan till och från herrgården är ej inkluderad. Herrgårdarna erbjuder flera olika sorts aktiviteter såsom vinprovning, fiske, guidade vandringar eller om herrgården har en relaxavdelning så kan ni köpa till behandlingar på plats. Tomarps Gårdshotell har ej relaxavdelning.