Ölprovning

Ölprovning

Upplev öl på ett nytt sätt. Öl är egentligen inte så komplicerat. Vanligen består det av blott fyra olika ingredienser. Men av dessa fyra kan man skapa ett oändligt antal olika tolkningar och varianter och det är då det blir lite mer komplicerat.

Varför smakar det som det gör? Varför blev ölet ljust eller mörkt? Humlebeskt eller maltsött? Ska det verkligen vara skumkrona på ölet? Och varför är det ibland grumligt?
Frågorna är många. Under en ölprovning får du svar på dessa frågor.

Du får ta del av ölets historik och tillverkningsprocesser. Dessutom får du råd om hur man på bästa sätt väljer, förvarar och njuter av sina öl. Du får också en liten inblick i vilka öl man dricker i världen och till vilken mat. Och självklart får du själv prova några av de allra bästa ölen.

På den här provningen har du alla chanser att upptäcka ölets otroliga mångfald.
445 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Gävle

När

Året runt på utvalda datum. I Stockholm hålls provningar cirka fyra gånger per månad, i Göteborg och Malmö 1-2 gånger per månad. På övriga orter mindre frekvent. Provningstillfällena infaller både på veckodagar och helger.

Bra att veta

Åldersgräns 20 år. Vänligen undvik parfym och andra starka dofter vid provningen för att inte störa lukt- och smaksinnet för dig och dina medprovare

Antal deltagare

För en person