Pralinkurs för två

Pralinkurs för två

Vill du göra något roligt med choklad? Här får du chansen att lära dig allt om choklad, chokladtillverkning och skapandet av fylliga praliner.

Kvalitetschoklad har en fascinerande hälsofrämjande effekt på oss människor och här får du veta när och hur det hela började. Nu har du chansen att lära dig tillverka dina egna härliga praliner!

Med kvalitetsråvaror och exklusiv choklad får du lära dig konsten att temperera choklad, göra en pralinfyllning och gjuta pralinskal i pralinform.

Chokladjuvelerna du skapar får du ta med dig hem i fina pralinaskar. Det här är en upplevelse för alla som älskar choklad.


Greatdays testar:

"Under pralinkursen fick man verkligen vara delaktig i tillverkandet av praliner. Att själv smaksätta sina praliner med spännande smaker gjorde det hela väldigt personligt. Alma är superduktig på att förklara hur man ska göra, för helt enkelt var det inte. Resultatet blev blanka, goda och mycket vackra små chokladbitar som man fick överraska med hemma. Definitivt något att prova om man har en passion för choklad!”

990 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Året runt på utvalda datum. Kursen hålls vanligtvis två gånger per månad. Kurstillfällena infaller på kvällstid veckodagar eller förmiddagstid helger.

Bra att veta

Rekommenderad åldersgräns för upplevelsen: 15 år. Ni får med era praliner hem att bjuda era nära och kära på.

Varaktighet

Ca: 1,5-2 timmar

Antal deltagare

För två personer

Väder

Vid mycket varma sommardagar kan kursen flytta datum då chokladen har svårt att stelna vid för höga temperaturer.