Vinprovning

Vinprovning

Låt er lotsas fram av kunniga och passionerade vinexperter!  Dessa provningar har olika fördjupning och inriktning, som till exempel sydafrikanska viner, druvskola eller fokus på Alsace-viner.

Otaliga människor världen över delar ett passionerat intresse för vin. Har man väl börjat intressera sig för viners framställningsprocesser, tillverkning och smakupplevelser är det svårt att inte ytterligare vilja fördjupa sig i allt som har med vin att göra.Du kan välja vilken ort du genomför provningen på. Temat för provningen varierar beroende på plats och säsong. Det kan vara ett land, en druva, en kontinent, en region eller en kombination av alla dessa.

Ta er tid och provsmaka världens viner ni också. Det är ni värda!
445 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Gävle, Karlstad, Visby

När

Året runt på utvalda datum. I Stockholm hålls provningar cirka 1-2 gånger per vecka och i Malmö cirka 2-3 gånger per månad. På övriga orter mindre frekvent. Provningstillfällena infaller både på veckodagar och helger. På de flesta orter har provningarna ett kort uppehåll under sommaren.

Bra att veta

Du provar fyra viner. Vänligen undvik parfym och andra starka dofter vid provningen för att inte störa lukt- och smaksinnet för dig och dina medprovare.

I Sundsvall kan det tillkomma en extra kostnad för lite tilltugg till vinerna.

Varaktighet

Vinprovningen tar 1,5-2 timmar