Duobehandling Lyx

Duobehandling Lyx

Släpp all stress för en stund och njut av en avkopplande stund tillsammans med någon du tycker om. 

Alla behöver vi en paus från vardagen ibland. I harmonisk miljö tas ni om hand av erfarna spaterapeuter som gör allt för att ni ska få en rofylld stund. Att dela en sådan upplevelse med någon man håller kär är som balsam för både kropp och själ.

Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Duobehandling Lyx" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Duobehandling Lyx" innan du kan boka.

Vilken typ av behandling ni få ta del av varierar beroende på val av salong. Nedan följer information om vad som gäller på respektive salong:

Göta
Spa Merkle
På Spa Merkle väljer ni om ni vill ta del av 70 minuter friskvårdsmassage eller en sparitualbehandling + 60 minuters jademassage. Ni får behandlingen samtidigt i samma rum.
 
Göteborg
Elvans Massage & Hudvård
På Elvans Massage & Hudvård njuter ni av den 60 minuter långa behandlingen "Total Back and Spa Face Duo". Här får ni ta del av en klassisk terapeutisk ryggmassage samt en lättare ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask och kräm. En av er börjar med massagen och under tiden får den andra ansiktsbehandlingen, efter halva tiden byter ni. Efter behandlingen får ni möjlighet att besöka relaxavdelningen med utomhusbadtunna och bastu. En terapeut tar hand om er båda samtidigt.

Mandorla Spa
På Mandorla spa njuter ni av en cirka 75 minuter lång behandling. Ni behandlas samtidigt i samma rum och får ta del av 25 minuter klassisk svensk ryggmassage per person, 40 minuter jademassage per person samt en kortare uppiggande ansiktsmassage med inpackning och djuprengöring.

Kungsbacka
Andrummets Massage
På Andrummets Massage börjar en av er med att få en 30 minuter lång massage medan den andra får sitta i fiskspa 30 minuter, därefter byter ni av varandra. Behandlingarna sker i olika rum.

Linköping
Hälsoagenten
På Hälsoagenten får ni välja om ni vill ha en spabehandling som inkluderar massage av rygg och axlar samt en lättare ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask och ansiktskräm eller en relaxbehandling som inkluderar en energigivande behandling med peeling, energigivande inpackning samt lättare ansiktsbehandling. Båda behandlingarna är 60 minuter. Två terapeuter tar hand om er båda samtidigt i samma rum.

Malmö
Milstenen Spa & Massage
På Milstenen Spa & Massage njuter ni av en lugn stund i en privat spaavdelning. Inledningsvis badar ni bastu i 30 minuter, därefter bubbelbad i 30 minuter och sedan får ni 15 minuters massage vardera innan ni slår er ner i relaxen där ni serveras cider, ost och kex.

Märsta
EkoSalongen
På EkoSalongen får ni växelvis varsin 75 minuter lång behandling. Ni väljer själva om ni önskar en klassisk massage för hela kroppen eller en lyxig ansiktsbehandling.Observera att ni ej får behandlingarna samtidigt.

Norrköping
Hälsocentrum
På Hälsocentrum njuter ni av aromamassage för rygg, nacke och axlar samt en ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. Ni tas om hand samtidigt i samma rum av varsin terapeut, totaltid är 60 minuter.

Stockholm
Dagspa Västermalm
På Dagspa Västermalm får ni inledningsvis bada bastu i 60 min. Därefter får ni ta del av en 75 minuter lång duomassage där en terapeut masserar er växelvis. Ni ligger i varsitt rum med en öppen glasvägg mellan er.

Fridens Hälso Zenter
På Fridens Hälso Zenter får en av er sitta med fötterna i fotbad medan den andra får rygg- och nackmassage, peeling och ansiktsmask. Därefter peelas fötterna på den som har suttit i fotbadet och en djupverkande kräm masseras in som inpackning. Ni byter sedan plats. Det finns även möjlighet att njuta av bastubad tillsammans. Totaltid är 90 minuter.

Västerås
Wellness Spa
På Wellness spa väljer ni om ni vill ha massage, ansiktsbehandling eller kroppsscrub. Behandlingen är 60 minuter per person. Ni behandlas i samma rum samtidigt av varsin terapeut.

Östersund
Hudateljén by Allavie Clinic
På Hudateljén väljer ni om ni vill ha 60 minuters ansiktsbehandling per person som inkluderar rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, mask samt avslutande hudvårdsprodukter eller AHA-behandling 60 minuter per person som inkluderar rengöring, peeling, syra behandling, kort ansiktsmassage, mask och avslutande hudvårdsprodukter. Observera att behandlingarna ges samtidigt till båda, i olika rum. 
1 345 kr
Ord. pris 1 495 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping, Norrköping, Göta, Kungsbacka, Märsta, Östersund

När

Året om 

Bra att veta

Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Duobehandling Lyx" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Duobehandling Lyx" innan du kan boka.

Antal deltagare

För två personer