Flyg luftballong för två

Flyg luftballong för två

Upplev en fantastisk ballongflygning högt över takåsar, sjöar och skogar.

De första luftballongerna steg till väders i slutet av 1700-talet till allmänhetens förtjusning och har sedan dess behållit sin attraktionskraft. Luftballonger flyger enligt principen "lättare än luft", vilket sker genom att värma upp luft eller genom att använda en lätt gas. Luftballongen följer vindarna och de skickliga ballongförarna anpassar höjden så att den rätta vindriktningen följs.

Att det är naturlagarna som styr är en av de saker som gör att flyg med luftballong blir en väldigt rogivande upplevelse. När ni lämnat marken blir det vindstilla i ballongkorgen, ni lyfter sakta och stilla utan något motorbuller, vibrationer eller annat som stör upplevelsen.

Flyg luftballong, det är en fantastisk upplevelse!


3 400 kr
Ord. pris 3 790 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Helsingborg, Borås, Eskilstuna, Falköping, Grästorp, Gunnilse, Högsäter, Karlstad, Katrineholm, Lidköping, Lund, Malmköping, Mariestad, Nossebro, Nyköping, Sjöbo, Skara, Skövde, Tibro, Tidaholm, Trollhättan, Uddevalla, Vara, Vårgårda, Vänersborg, Växjö

När

Säsongen pågår vanligtvis april-oktober. Flygningen sker generellt eftermiddag/kväll vardagar eller helger. Planering av dagar för arrangemang styrs av väder och vind samt till viss del av efterfrågan på respektive ort/område. När ni fått ert värdebevis loggar ni in via www.greatdays.se/boka och kontaktar leverantören på den ort ni önskar flyga. Anmäl ert intresse i god tid för att underlätta planeringen.

Bra att veta

-Ta med kamera och kläder efter väderlek. -Gravida bör inte flyga. -Champagnedop, diplom och fika/picknick efter flygningen ingår.

Varaktighet

Räkna med 4-5 timmars arrangemangstid. Ni är med och blåser upp ballongen innan och hjälper till att packa ihop den efteråt. Flygtiden i luften är normalt cirka 1 timme. 

Väder

Ballongflygning är väderberoende. Vid dåligt väder ringer ni för att boka ny tid. 

Åskådare

Åskådare kan följa din ballongfärd från marken.