Ölprovning för två

Ölprovning för två

Öl är inte komplicerat och består vanligtvis endast av fyra olika ingredienser, men av dessa fyra kan man skapa ett oändligt antal av spännande smaker.

Varför smakar det som det gör? Varför blev ölet ljust eller mörkt? Humlebeskt eller maltsött? Ska det verkligen vara skumkrona på ölet, och varför är ölet ibland grumligt?
Frågorna är många. Under en ölprovning får du svar på dessa frågor.

Du får ta del av ölets historik och tillverkningsprocesser. Dessutom får du råd om hur man på bästa sätt väljer, förvarar och njuter av ölet. Du får också en liten inblick i vilka öl man dricker i världen och till vilken mat. Självklart får du själv prova några av de allra bästa ölen.

På den här provningen har du alla chanser att upptäcka ölets otroliga mångfald.

För fler provningar, klicka här. 


755 kr
Ord. pris 840 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Gävle

När

Året runt på utvalda datum. I Stockholm hålls provningar cirka 4 gånger per månad, i Göteborg och Malmö 1-2 gånger per månad. På övriga orter mindre frekvent. Provningstillfällena infaller både på veckodagar och helger. 

Bra att veta

I Stockholm och Göteborg är åldersgränsen 20 år. På övriga orter 18 år. Vänligen undvik parfym och andra starka dofter vid provningen för att inte störa lukt- och smaksinnet för dig och dina medprovare.

Antal deltagare

För två personer. Provningen sker i grupp med andra.