Rigakryssning med sightseeing för två

Rigakryssning med sightseeing för två

Ta chansen att upptäcka Riga med denna kryssning som ger er två nätter ombord och en händelserik dag i land!

Dagligen kl. 17.00 kastar något av fartygen Isabelle eller Romantika loss från Värtahamnen i Stockholm och tar sikte mot Riga. Ombord tilldelas ni en A-hytt med vacker havsutsikt som kommer att vara er de kommande 40 timmarna. 

På fartyget finns något för alla smaker; god mat, shopping till förmånliga priser, relaxavdelning och underhållning varje kväll. Lyxa till det med att boka bord på någon av fartygets á la carte restauranger eller besök den populära buffén som garanterat har något för alla smaklökar. 

Morgonen dag två vaknar ni utvilade och njuter av en god frukostbuffé innan det är dags för er att stiga i land och upptäcka Riga! För att hinna se så mycket som möjligt rivstartar er dag med en sightseeingtur. Ni hämtas upp med buss i hamnen och får under 60 minuter god överblick över den unika, historiska staden. Ni besöker Presidentpalatset, monumentet över den lettiska självständigheten och de världsberömda jugendkvarteren. Den guidade turen avslutas sedan med en 30 minuters promenad genom Rigas hjärta, Gamla Stan. 

Efter detta har ni några timmar att på egen hand utforska Riga. En rekommendation är att ta en lunch på någon av stadens alla restauranger - vem vill inte uppleva mat i världsklass till låga priser? 

Klockan 17.30 är det åter dags att kasta loss och påbörja resan mot Stockholm. Efter en fullspäckad dag i Riga kanske det kan vara läge att besöka fartygets relaxavdelning för lite återhämtning. Denna kväll kommer ni garanterat somna ovaggade! 

Vakna upp och njut av utsikten genom hyttfönstret när ni långsamt glider fram genom Stockholms skärgård. Klockan 10.30 når ni åter Värtahamnen och fyllda av nya intryck och upplevelser har er minisemester nu nått sitt slut.
1 435 kr
Ord. pris 1 595 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Alla dagar året runt, med undantag för specialkryssningar. Observera att antal platser per avgång är begränsat. 

Bra att veta

Åldersgräns 18 år. I paketet ingår A-hytt med havsutsikt för två personer, 1*frukost för två personer, samt 90 minuter citysightseeing i Riga. OBS! Varje kryssning har ett visst antal hytter som är bokningsbara. Är du intresserad av ett specifikt datum rekommenderar vi att du tar kontakt med Tallink Silja och hör med dem om tillgängligheten, innan du köper ett värdebevis. 

Varaktighet

40 timmar 

Antal deltagare

För två personer.