Skönhetsbehandling 60 min

Skönhetsbehandling 60 min

Låt vardagens alla måsten och bestyr långsamt försvinna och unna dig en stund av total avslappning. Njut till fullo, med både kropp och själ.

Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när man står mitt i vardagens stress och press. Unna dig att, för ett ögonblick, släppa fokus på alla måsten och låta sinnena och kroppen vila.

I avstressande och rofylld miljö får du behandlingar av professionella hud-, spaterapeuter och massörer. Ett avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen innebär att du med förnyade krafter och energi är redo att möta världen igen.

Du kan välja mellan ett stort antal olika behandlingar.

Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Skönhetsbehandling 60 min" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Skönhetsbehandling 60 min" innan du kan boka.

Salonger i respektive stad:

Gävle: Jelimassage

Göta: Spa Merkle

Göteborg: Mandorla Spa, Elvans Spa & Massage, Royal Laser Beauty Clinic

Härnösand: Katonka

Jönköping: Jojo´s Skönhetsvård

Karlskrona: I Närheten

Karlstad: Balans & Utveckling

Kumla: LouGrace

Linköping: HälsoAgenten

Malmö: Hudvårdaren i Slottsstaden, Milstenen Spa

Mora: Hudpunkten

Norrköping: Hälsocentrum, Rana´s Hudvård

Nynäshamn: Fridens Hälso Zenter

Skövde: Välbefinnandet Massage & Hudvård

Stockholm: Fridens Hälso Zenter, Dagspa Västermalm, Age Balance Skincare, Vedanam Ayurveda, Spa Linaro

Timrå: Katonka

Umeå: Your Beauty

Upplands Väsby: City Laserklinik

Uppsala: Anteia

Värnamo: Senses Värnamo

Västerås: Magnolia Spa, Wellness Spa
625 kr
Ord. pris 695 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Jönköping, Norrköping, Bromma, Gävle, Göta, Härnösand, Karlskrona, Karlstad, Kumla, Kungsängen, Mora, Nynäshamn, Skövde, Timrå, Umeå, Upplands väsby, Värnamo

När

Året runt

Bra att veta

Notera att behandlingar som erbjuds kan skilja sig mellan olika skönhetssalonger. Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Skönhetsbehandling 60 min" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Skönhetsbehandling 60 min" innan du kan boka.

Antal deltagare

För en person