Top Gear Airfield

Top Gear Airfield

Den ultimata upplevelsen för den som älskar sportbilar! Förverkliga någons dröm med en oförglömlig körupplevelse.

I denna maxade upplevelse får deltagaren under en halvdag sitta bakom ratten på några av världens häftigaste sportbilar. I upplevelsen ingår förutom 20 mils körning/medåkning på allmän väg dessutom höghastighetstest på flygfält samt körning genom slalombana. En dröm för sportbilsälskaren!

Dagen startar med att gruppen möts upp vid en samlingsplats strax utanför Stockholm, där supersportbilarna väntar. Efter en introduktion av samtliga bilar tilldelas ni plats i de lyxiga bilarna. Sedan är det dags att ta plats i framsätet, starta motorn och ge er iväg ut på road tour! Sträckan ni kör är cirka 10 mil och under resans gång stannar karavanen till ett par gånger för bil- och förarbyte. Er destination är flygfältet!

Väl framme på flygfältet är det dags för de uppskattade höghastighetstesterna! Alla deltagare får köra ett höghastighetstest med varje bil samt åka med en gång i varje bil. Här får man verkligen känna på bilens kraft och accelerationer, adrenalinkick utlovas!

Som om inte detta vore nog väntar nu ännu ett moment på flygfältet, den utmanande slalombanan. Här får alla deltagare köra en omgång i Porschen som lämpar sig allra bäst runt den snirkliga banan under tidtagning.

Efter en hel del körning samlas ni för att fylla på energidepåerna för en gemensam fika och ett gott snack och summering kring körningen och bilarna.

Därefter är det dags att sjunka ner i sätet och åter ge er ut på vägarna för en 10 mils körning tillbaka till mötesplatsen där upplevelsen började, med ett minne för livet i bagaget.

Sportbilar som kan förekomma:

Ferrari 458 Italia
Ferrari F430 F1
Lamborghini Gallardo LP 560-4
Nissan GT-R
Porsche 911 Turbo S PDK
Porsche Cayman S
Porsche 991 Carrera 4 GTS
Aston Martin V8 Vantage S

Observera att bilparken kontinuerligt uppdateras, urvalet och antalet bilar kan komma att ändras. 
5 575 kr
Ord. pris 6 195 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Upplevelsen är bokningsbar på utvalda datum under perioden maj-september. Tillgängligheten kan variera grundat på efterfrågan, dock minst 3-4 tillfällen per säsong, främst helger. 

Bra att veta

18 års åldersgräns. Körkort och nykterhet är krav. Undvik höga klackar samt kläder med nitar eller spännen. Eventuell skada belastar arrangörens självrisk och betalas vid skada av kunden. Maximal självrisk uppgår till 20.000 kr. Vänligen uppmärksamma att upplevelsen är väderberoende och kan ställas in med kort varsel.

Varaktighet

5-6 timmar 

Antal deltagare

För en person, upplevelsen utförs i grupp med andra. Totalt 10-14 deltagare per grupp. 

Väder

Upplevelsen är väderberoende och kan komma att ställas in med kort varsel.