Avancerad Rafting för två

Avancerad Rafting för två

Längtar ni efter en tuff utmaning som verkligen får adrenalinet att pumpa? Följ då med på forsränning i Jämtlands mäktiga forsar. Mer action än så här blir det inte.

Efter en uppvärmande paddling på lugnt vatten med instruktioner och information från erfarna och skickliga guider tar ni sedan själva ett stadigt tag i paddeln och så bär det iväg. Det bjuds  på vilda fall, skummande valsar och eventuellt simning. Blöta blir ni garanterat! Efter att ni har tagit er ner längs forsen så stannar ni till, gör upp eld och tillreder en rejäl norrländsk vildmarkslunch med råvaror från trakten. 

Under dagen passeras flera branta tekniska passager, ni får prova på att surfa och för er som vågar, göra några hopp ner i älven från höga klippor vid vattenfallet. 

Det här är en tur för er som verkligen vill känna på forsens mäktiga krafter och få uppleva en riktigt adrenalinfylld färd.
2 290 kr

Tillgängliga orter

Åre

När

Sommartid

Bra att veta

Forsgrad 1- 4. Åldersgränsen är 18 år. Ta med en varm fleece- eller ylletröja, shorts/badkläder, träningsskor och gärna yllesockar.

Varaktighet

Rafting varar i cirka 6 timmar

Antal deltagare

Rafting för 2 personer.