Dagskryssning till Danmark för två

Dagskryssning till Danmark för två

Dags för ett miljöombyte? Åk på en härlig kryssning till Danmark över dagen och kom tillbaka fylld av energi och med många nya minnen.

Under en dagstur till Fredrikshamn i Danmark får ni både tid att umgås, koppla av och ha kul tillsammans. Ät och drick gott i någon av restaurangerna ombord och unna er en drink i baren. Däremellan kan ni frossa i shopping! I Bordershop ombord hittar ni presenter, kosmetika, dofter och goda drycker till årets festligheter, upp till 60% billigare än iland.

På Stena Danica händer det alltid något spännande, på onsdagar kan ni till exempel bugga loss ombord och på torsdagar vässar passagerarna pennorna och geniknölarna för en härlig musikquiz! Missa inte den nya inglasade karibiska baren ”The Reef Bar”, belägen högst upp på däck 9. Här är det sommarkänsla varje dag, året om! 
  
I paketet ingår resa tur- och retur Göteborg till Fredrikshamn inklusive frukost för två personer. Ni väljer själva i samband med bokningen hur många timmar ni vill spendera i Fredrikshamn, ett tips är att ta en tidig båt ut och en senare båt hem för att hinna få så många härliga timmar iland som möjligt. Ät en räkmacka i Skagen, sola er på Palmestranden i Fredrikshamn eller besök det karibiska äventyrsbadet The Reef Hotell & Resort. Det finns något för alla! 
 
Välkomna ombord! 
465 kr

Tillgängliga orter

Göteborg

När

Kryssningen är bokningsbar alla dagar året runt, observera att antalet bokningsbara platser per avgång är begränsat. 

Antal deltagare

För två personer