Glödvandring för två

Glödvandring för två

Elden har funnits till sedan mänsklighetens födelse och har samtidigt som den inneburit värme och trygghet även varit något skrämmande, destruktivt och farligt.

Att dyrka elden genom riter för initiering, rening, läkande, styrka och mod har alltid varit en hörnsten i den kulturella grunden på vår planet. Många befolkningar världen över har eller har haft ritualer och ceremonier för att ära den heliga aspekten av elden där man hedrar dess gåvor och dess kraft.

De flesta av oss tillbringar våra liv med att aldrig egentligen ta itu med våra rädslor. Istället kringgår vi eller ignorerar dem och tror att vi på så sätt hanterat dom. Tänk om vi verkligen kunde övervinna och kontrollera dom? Det är detta glödvandring handlar om. Det handlar om att testa sina gränser och att utforska var de går. Men var bara lugn, du får trygg och handfast vägledning av instruktörer med utbildning från bland annat Firewalking Institute of Research and Education i Kalifornien.

Att gå på glödande kol är en fantastisk upplevelse. Samlad och koncentrerad klarar du något du förmodligen aldrig vågat drömma om.

Tro på dig själv. Övervinn dina rädslor!
1 390 kr

Tillgängliga orter

Norrköping, Tived

När

Upplevelsen utförs på fasta datum vår-sommar

Varaktighet

Glödvandringen tar totalt ca 1.5h inkl förberedelser

Antal deltagare

Glödvandring för en person. Upplevelsen sker i grupp tillsammans med andra deltagare.