Kabelparksåkning för två

Kabelparksåkning för två

En annorlunda upplevelse på vatten som passar lika bra för de som aldrig stått på en bräda som för inbitna brädåkare!

Kabelparken är en klimatsmart vattensportsanläggning som kan liknas vid en eldriven skidlift på vattnet. Låter det helgalet? Det är det! Här kan alla, oavsett förkunskaper, känna sig som riktiga proffs då man tack vare liftens hjälp enkelt glider fram över vattenytan. För rutinerade brädåkare finns det hopp att utföra tricks på utplacerade längs banan. 

Vid ankomst till kabelparken får deltagarna testa ut sin utrustning. Här får man själv välja om man önskar åka med vattenskidor, wakeboard, kneeboard eller waterskate. Efter en genomgång ledd av de duktiga instruktörerna på plats är det sedan dags att sätta igång. Den som är först ut tar plats på startplattformen, fångar tag i liften och gör sig redo för att skjutsas iväg ut längs banan! Det är en härlig känsla av frihet som infinner sig när man lämnar plattformen bakom sig och glider iväg på vattenytan. 

I paketet ingår två timmars åkband i kabelparken så det finns gott om tid att åka runt i parken och öva på sin åkstil eller bara njuta av upplevelsen. Efter åkningen finns det möjlighet att varva ner i anläggningens bastu eller ta en fika i cafét.

Kabelparksåkning passar stora som små och det finns inga krav på förkunskaper. Ge bort en annorlunda upplevelse eller ta med dig din vän, partner, dotter, eller pappa och testa på denna fantastiskt roliga sport!
990 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Anläggningen är öppen på helgerna under våren och alla veckans dagar under högsommaren. Dropin tillämpas. 

Bra att veta

Viktgräns 150 kg. Deltagare måste vara simkunniga. I paketet ingår hyra av all utrusning (bräda, våtdräkt, väst och hjälm), medtag badkläder och handduk. Gravida och personer med ryggproblem rekommenderas inte att delta. 

Varaktighet

Två timmars åkning. 

Antal deltagare

Värdebeviset gäller för två personer. I kabelparken finns kapacitet för upp till 50 åkare samtidigt.

Väder

Vid oväder håller parken stängt. 

Åskådare

Det finns gott om plats för åskådare som vill titta på.