Romantisk övernattning i kolarkoja

Romantisk övernattning i kolarkoja

Checka ut från vardagen och upplev ett oförglömligt, romantiskt dygn i Bergslagens vackra natur.

I en skogsglänta vid Skärsjöns strand väntar en mysig kolarkoja på sällskap. Ni checkar in i Kolarbyn vid 14-tiden, får en rundvandring och visas sedan till er koja.

Under eftermiddagen har ni möjlighet att utforska omgivningarna. Kanske inleder ni med en skogspromenad och bastu nere vid sjön, innan det är dags att njuta av naturbadet, som också ingår i paketet. Naturbadet är ett vedeldat, lyxigt spabad i miniformat. Det finns plats för er båda att tillsammans sjunka ner i badet och blicka ut över sjön och lyssna på skogens ljud i form av susande trädtoppar och kvittrande fåglar. Personalen på plats tänder badet vid 17-tiden och ger er instruktioner om hur ni ska hålla igång elden under kvällen.

Till middag avnjuter ni en lyxig middagskorg innehållande ekologiska och närproducerade råvaror. Den innehåller exempelvis vildsvinswrap, ostar, korvar choklad och cider. Natten spenderar ni i kolarkojan, nedbäddade i sovsäckar på fårskinnsfällar. Ni somnar till ljudet och doften av den sprakande elden som ni gör upp i kojan.

Följande morgon avnjuter ni en härlig ekologisk frukost som ni själva tillagar över öppen eld.

Välkomna till ett oförglömligt dygn!

I paketet ingår: övernattning i kolarkoja för två, lån av sovsäckar, tillgång till delad bastu vid sjön (tändes själv), naturbad, middagskorg, ekologisk frukost som tillagas över eld, ved att hugga, tändstickor och ljus

Se även Övernattning i Kolarkoja och Romantisk weekend i timmerstuga.
3 590 kr

Tillgängliga orter

Skinnskatteberg

När

Paketet är bokningsbart alla veckans dagar under säsongen som vanligtvis pågår från mitten på april till slutet av november. 

Bra att veta

Saker som är bra att ha med sig: kläder efter väder, rejäla skor, kudde badkläder, handduk, vattenflaska och snacks. 

Varaktighet

Från 14.00 dag 1 till 11.00 dag 2

Antal deltagare

För två personer