Tandemskärmflyg Göteborg

Tandemskärmflyg Göteborg

Släpp kontrollen och låt dig vinschas upp på 300 meters höjd för att njuta av magnifika landskapsvyer från ovan! Självklart i tryggt sällskap av en erfaren instruktör.

Att flyga tandemskärmflyg är en upplevelse som kombinerar adrenalinpåslag med stillsamhet och harmoni. En unik kombination av känslor som måste upplevas! 
Innan upplevelsen sätter igång ges deltagaren en säkerhetsgenomgång av instruktören samt instruktioner om hur start och landning kommer att gå till. Det är sedan dags att ta på sig utrustning och spänna ihop deltagaren med instruktören. Därefter är det dags att vinschas upp! 

Pirret i magen infinner sig i rasande takt, samtidig som marken under er blir allt mer avlägsen. På 300 meters höjd släpps draglinan och flyget börjar! Nu infinner sig lugnet och tystnaden som inte går att finna någon annanstans än högt ovanför marken. Njut av vackra vyer och stillhet när ni glider fram över landskapet och trädtopparna. När det är dags för landning ser instruktören till att du är införstådd i hur det kommer att gå till och att ni landar säkert på marken. 

Upplev ett magiskt tandemskärmflyg och skapa ett minne för livet! 
795 kr
Ord. pris 995 kr

Tillgängliga orter

Göteborg

När

Drop-In varje helg april-oktober, sporadiskt under vinterhalvåret.

Bra att veta

Minimiålder 8 år, minimivikt 40 kg. Det enda som krävs för att kunna flyga är stabilitet i överkroppen. 

Varaktighet

Tiden i luften varierar beroende på förhållandena i luften, men normalt 5-15 minuter. Totaltid för upplevelsen cirka 30 minuter. 

Antal deltagare

För en person. 

Väder

Upplevelsen är väderberoende. Innan du åker till startplatsen ringer du en aktivitetstelefon för information om den aktuella dagen.