Äventyrsbana för familj

Äventyrsbana för familj

Ni befinner er högt över trädkronorna. Plattformen ni står på vajar sakta i vinden. Snart ska ni ta det stora steget. Ni går mot alla instinkter som finns, trotsar er rädsla och ger er ut på den ännu svajigare hängbron.

På en höghöjdsbana får ni verkligen tillfälle utmana er själva. Äventyrsbanan består av flera sammanhängande stationer i olika nivåer, ni svingar er mellan rep, går balansgång och kastar er ut i fritt fall. Det gäller att fokusera på uppgiften och inte slösa för mycket på krafterna.  

Genom att tänja på gränser och trotsa barriärer lär ni er att lita på er själva och kommer att känna ett otroligt lyckorus och en kick när utmaningen är genomförd. Ni riktigt känner hur ni växer. 

Ett trevligt familjeäventyr som lämpar sig för personer över 12 år.

Våga släppa taget ni också!
1 195 kr

Tillgängliga orter

Göteborg, Borås, Dals långed, Luleå, Tived, Ullared, Åhus, Ängelholm

När

Äventyrsbanan är öppen maj-september. Anläggningarnas öppettider varierar.

Bra att veta

Äventyrsbanan är lämpad för personer över 12 år. Man måste vara minst 150 cm lång. I Borås samt Ängelholm är det 6 år och inga centimetergränser för att delta. Bär oömma kläder och till exempel regnjacka vid risk för dåligt väder.

Varaktighet

Er upplevelse på äventyrsbanan varar i cirka 2 timmar.

Antal deltagare

Höghöjdsbana för en familj (Två vuxna och två barn upp till 18 år), vid bokning i Göteborg, Partille gäller barn upp till 15 år. Upplevelsen utförs tillsammans med andra i grupp.

Väder

Aktiviteten utförs i alla väder!

Åskådare

Åskådare är välkomna att titta på från marken.