Upplevelseburken

Upplevelseburken

Upplevelseburken vänder sig till nyfikna barn och vuxna med upptäckarlust. Genom att lösa kluriga, spännande, sprudlande och ibland hisnande uppdrag får hela familjen samarbeta för att upptäcka äventyret i naturen – precis runt knuten. Upplevelseburken är utsedd till “Årets Outdoorprodukt 2012”.

Det här är något du gör när familjen själv bestämmer det. Upplevelseburken innehåller hela 30 uppdrag och funkar i hela Sverige.

Många familjer vill komma ut i naturen mer, men kanske behöver en liten knuff. Eller som vi ser det - ett uppdrag. Upplevelseburken hjälper er att ta steget, klivet eller glädjesprånget ut i naturen tillsammans med familjen för att uppleva nya äventyr!

Att upptäcka nya saker och klara utmaningar tillsammans gör att ni har roligare som familj. Här finns inga måsten. Upptäckarlust och nyfikenhet hjälper er igenom uppdragen och alla vinner frisk luft, en starkare kropp och knopp och mer tid tillsammans.

Uppdragen, som finns i Upplevelseburken, tar er till nya platser och intilliggande naturområden där ni bor. Spännande äventyr och ställen ni kanske aldrig tidigare besökt väntar runt knuten.

Upplevelseburken innehåller förutom de 30 uppdragen också en inspirationsbok och ett familjeavtal som familjen förhåller sig till gentemot varandra. 
495 kr

Tillgängliga orter

Hela Sverige

När

Året runt. Det finns uppdrag för alla årstider.

Bra att veta

Observera att man här köper ett värdebevis som sedan används för att beställa hem själva burken. Vill du ge bort burken direkt till mottagaren så rekommenderar vi att du väljer att få värdebeviset via mejl för att sedan kunna beställa hem burken på en gång.

Väder

Uppdragen SKALL utföras i alla väder!