Gokart för familj

Gokart för familj

Greppa ratten i en kvick gokart och ta ett race mot klockan eller tillsammans med dina vänner eller familj!

I detta paket kan man välja mellan cirka 25 olika inne- och utomhusbanor runt om i landet. Upplevelsen inleds med en kort genomgång och utprovning av hjälm och skyddskläder. 

Därefter är det dags för att dra ner visiret på hjälmarna och krypa ned bakom ratten i karten. Med slicks och en markfri gång på bara några få centimeter får man en fantastisk väghållning, men det gäller ändå att hålla tungan rätt i mun för att inte få släpp i de snäva kurvorna! 

Många av de stora racingstjärnorna påbörjade sin bana mot ära och berömmelse just i en gokart. Oavsett dina racingambitioner och oavsett om du är nybörjare eller racingstjärna, är detta en grymt rolig och actionspäckad upplevelse. Gokarting är en fantastiskt rolig present att ge bort till både barn och vuxna!
1 695 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Malmö, Uppsala, Gävle, Kiruna, Lidköping, Luleå, Mora, Piteå, Uddevalla, Växjö

När

Året runt, körningar är bokningsbara både helger och vardagar.

Bra att veta

Nykterhet är ett krav. Hjälm, overall och eventuella övriga skydd finns att låna. Min ålder för vuxengokart är 15 år tillsammans med målsman. Minsta längd 150 cm. För barngokart gäller 9 år och 135 cm. Barngokarts och vuxengokarts får ej vistas på banan samtidigt utan körs i separata race.

Varaktighet

Man kör 2-3 heat, runt 20 minuter beroende på bana.

Antal deltagare

Gokart för fem personer

Åskådare

Åskådare är välkomna