Stand-Up för fyra

Stand-Up för fyra

Unna er en helkväll med underhållning med några av Sveriges bästa stand-up komiker! Upplevelsen ger er inträde till Sveriges mest kända Stand Up-krog, välrennommerade Norra Brunn.

Visste du att leenden och skratt gör dig gladare, friskare, mer kreativ och mindre stressad? Skratt stärker dig och gör både dig och din omgivning gladare. Om man kan se på vardagen med ett leende och släppa loss och skratta åt eländet även när det inte blir som man tänkt sig har man kommit långt. Skrattet ger faktiskt till och med kraft att ta itu med det som behöver göras. Så unna er en rolig kväll på Stockholms mest kända scen för stand up comedy, Norra Brunn.

Middag ingår ej, men det går bra att komplettera i efterhand.

Ett gott skratt förlänger livet!Ur wikipedia:
Ståuppkomik, av engelskans stand up comedy, är en form av komisk underhållning, där en ensam underhållare, ståuppkomiker, talar från en scen till en publik med en mikrofon. Ståuppkomikern brukar föra längre monologer. I dessa blandas att tala direkt med/till publiken utan en fjärde vägg som avskiljer dem, roliga historier och anekdoter och korta oneliners. Ståuppkomiken förefaller ofta vara improviserad och handlar ofta om dagsaktuella politiska ämnen eller vardagliga, allmänmänskliga ämnen.

Restaurangen har en anrik historia. Den grundades redan 1903 och har sedan dess haft många olika namn.
795 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Gäller tisdag-lördag, september-maj.Showen startar kl 21.00. 

Bra att veta

Åldersgräns 18 år.

Varaktighet

Cirka 2 timmar.

Antal deltagare

För fyra personer.