Real Life Escape Adventure

Real Life Escape Adventure

Välkomna till en unik upplevelse som garanterar hög puls, svettiga handflator och rysningar längs ryggraden...
 
Ni står utanför porten till ett 150 år gammalt hus när det plötsligt dyker upp en karaktär. Ni blir hälsade välkomna till det dunkla och mytomspunna området Baker Street i ett sagolikt, viktorianskt England. Karaktären låser upp porten åt er och uppmanar er att kliva in. Ni hamnar i en bostad tillhörande Sherlock Holmes, Mrs Hudson & Dr Watson. Den närmsta timmen vistas ni nu i huset och för att lyckas så bra som möjligt gäller det att utföra uppdragen som karaktärerna ger er. Lös gåtorna, hitta juvelerna och diamanterna, ta er vidare genom alla rum och överlista karaktärerna som ni möter på vägen. Det är upp till er att avgöra vilka personer som vill hjälpa och vilka som vill stjälpa... Det gäller att samarbeta, använda alla sinnen och tänka taktiskt för att lyckas samla på er så smycken eller diamanter som möjligt.
 
I slutet väntar en belöning i form av en magnifik cocktailbar i sekelskiftesstil. Där kan ni kan behöva slå er ner ett slag för att försöka smälta upplevelsen och komma ner i varv efter ert äventyr.
 
Lämna vardagen för en stund och res bakåt i tiden till en helt ny värld där det är ni som är huvudpersonerna. En upplevelse ni sent ska glömma!
 
Real Life Escape Adventure är en utveckling av konceptet Escape Room med ett tydligt fokus på upplevelsen. Här kombineras Escape Games med unik atmosfär och skådespel genom flera rum och miljöer.
1 495 kr

Tillgängliga orter

Malmö

När

Upplevelsen är bokningsbar tisdagar-söndagar, året runt

Bra att veta

Åldersgräns 14 år

Varaktighet

Cirka 60-90 minuter

Antal deltagare

Värdebeviset gäller för max 4 personer. Minsta antalet deltagare är 3 personer. Är ni fler än 4 personer kan detta läggas till mot en kostnad i samband med bokning hos arrangören (maximalt antal spelare är 6 personer).