Upplev VR för fyra

Upplev VR för fyra

Enterspace VR Center Stockholm är en helt ny typ av virtual reality-center för alla som vill kliva in i en annan verklighet. På Enterspace erbjuds modern VR-teknologi, en bistro & bar och upplevelser bortom det som tidigare funnits i Sverige.
 
I detta paket ingår ett spel för fyra personer i VR-parkens multiplayer-rum. Ni sätter på er varsitt par VR-glasögon och ryggsäckar, sedan rör ni er fritt och sladdlöst i den virtuella världen. Ge er ut på ett fascinerande äventyr i Saturnus ringar, eller bekämpa övernaturliga varelser i de mystiska träskmarkerna! Ni kan se och interagera med varandra under äventyret, vilket ger er en extra rolig och social upplevelse där ni samarbetar för att ta er igenom ert äventyr. 
 
Enterspace VR Center Stockholm strävar efter att erbjuda upplevelser för olika åldrar och smak och lägger stor vikt vid värdskapet. Här har ni en mötesplats där VR kan upplevas även om ni aldrig tidigare har haft erfarenhet av tekniken eller spelvärlden. VR-värdarna på plats ser till att ni känner er väl omhändertagna. 
 
Spelen som VR-centret tillhandahåller byts ut eftersom, med det finns alltid minst två spel att välja på. En upplevelse på Enterspace passar alla som är nyfikna på att utforska nya världar! 
780 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Alla dagar året runt, med reservation för högtider och röda dagar.

Bra att veta

Åldersgräns 13 år. Du får inte vara påverkad av alkohol. Skor utan klack samt bekväma kläder rekommenderas. Gravida personer rekommenderas ej att delta, samt personer med hjärtfel eller hjärtsjukdom, rådgör med läkare om du känner dig osäker. Det går ej att bära glasögon under VR-glasögonen.

Varaktighet

VR-upplevelsen varar 10-12 minuter, totaltid med introduktion cirka 20 minuter.

Antal deltagare

För fyra personer.

Väder

Du är alltid rätt utrustad för det virtuella vädret!