100 Point Challenge för två

100 Point Challenge för två

Det är en tävling, ett quiz, ett race mot klockan och sist men inte minst, det absolut roligaste sättet att utforska en stad! Passar lika bra för den som är sugen på en utmaning i sin hemstad som för den som är nyinflyttad eller på besök.
 
100 Point Challenge går ut på att lösa ledtrådar, slutföra utmaningar, ta polaroidbilder medan ni springer runt i staden och vara första laget tillbaka med högsta möjliga poäng!
 
Ni möter upp spelledaren och era motståndarlag på utsatt plats och tid. Upplägget presenteras av spelledaren och varje lag tilldelas en väska med en karta, utmaningar och en polaroidkamera. Efter en kort genomgång startar spelledaren klockan och det är dags att sätta igång! Ni har två timmar på er att samla så många poäng som möjligt, som namnet avslöjar är 100 poäng maximalt. Hur många fixar ni?
 
100 Point Challenge är en fartfylld, lärorik, rolig utmaning som passar alla och lockar fram tävlingsmänniskan i de flesta! Utmaningen går att boka i Stockholm och Göteborg, varje stad har tre olika utmaningar att välja på, i olika svårighetsgrader: 
 
Ny i staden? Välj då Astrids Adventure (Stockholm) eller Alicias Adventure (Göteborg) som ger er en bra introduktion. Rekommenderas för de som har väldigt lite eller ingen kunskap alls om staden, dess historia och kultur.

Älskar ni Stockholm/Göteborg? Bevisa det. Kasta er in i Björns Battle (Stockholm) eller Hasselblads Hunt (Göteborg) så får vi se vem som vinner. Rekommenderas för de med någorlunda kunskap och staden, dess historia och kultur.

Känner ni Stockholm/Göteborg bättre än ni känner er själva? Välj Gustavs Glory (Stockholm) eller Glenns Glory (Göteborg) om ni anser er ha expertkunskap om staden, dess historia och kultur.
 
Det är ni VS staden. Är ni redo att tävla? 
775 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg

När

Upplevelsen är bokningsbar de flesta lördagar året om, med undantag för januari och februari. 

Bra att veta

Utmaningen kan fås på engelska eller svenska. Polaroidbilder som tas under utmaningen får ni ta med er hem! 

Varaktighet

Totaltid cirka 2,5 timme.

Antal deltagare

Ni bildar själva ert lag, som kan bestå av 2-6 personer. Observera att detta värdebevis gäller för två personer. Ni tävlar mot andra lag. 

Väder

Utmaningen genomförs i alla väder, så bekväma kläder efter väder och sköna skor rekommenderas.