Besök en spådam

Besök en spådam

Så fort man stiger in i det ombonade rummet möts man av den välkomnande värme och trygga känsla som kommer att finnas med under hela besöket. Men faktum är att du just nu står inför en otroligt spännande resa, en resa som tar dig med in i den andliga världen för att hitta svaren om dig själv och ditt liv.

Vi befinner oss långt ifrån spåkulan och husvagnen full av krimskrams, istället får du ta del av vad ett av Sveriges få seriösa medium kan utläsa om din framtid med hjälp av tarotkort. Spådamen, även kallad medium, är medial sedan barnsben men har, innan hon slog in på den andliga vägen fullt ut, studerat på högskola, arbetat med formgivning och inom psykiatrin samt varit försäljningschef. Något som ger en unik kombination av andliga värden och en välförankrad förståelse för det verkliga livet.

Redan vid ankomst känner mediet in dig och tar emot guidning för att på bästa sätt vägleda just dig. Över en kopp te blandar du sedan själv tarotkortleken och drar nio kort. Det finns hundratals olika tarotkortlekar som i stort är lika men är utformade speciellt för att passa olika personer.

En typisk tarotkortlek har 78 kort och användes från första början till flera ändamål, som spelkort, spådomskort och konstverk. Man tror att de kortlekar vi ser idag började användas redan i mitten av 1300-talet. Kyrkan har under århundradenas gång förbjudit användning av tarotkort vid flera tillfällen och kallat det för häxkonster. Men det finns ingen magi eller mystisk kraft i själva korten, korten fungerar som katalysatorer som med hjälp av sitt unika och rika bildspråk vägleder mediet i att utläsa korten och din framtid.

Var beredd på en tankeväckande, rolig och mycket spännande resa in i en andlig värld som kommer att vidga dina vyer! 

795 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Upplevelsen är tillgänglig året runt.

Bra att veta

Den här upplevelsen har ingenting att göra med de oseriösa betalnummerna man kan ringa, utan här träffar du en verklig person öga mot öga. Vi har provat själva!

Varaktighet

Upplevelsen varar i cirka 50 minuter

Antal deltagare

Upplevelsen "Besök en spådam" är för en person