Besök en spådam

Besök en spådam

Fascineras du av det övernaturliga? Är du nyfiken på att få reda på vad som kommer att hända i framtiden? Då är ett besök hos en spådam definitivt något för dig!
 
Upplev spänningen i att bli spådd av en riktig spådam. I denna upplevelse får du träffa spådamen Farzaneh som har medverkat i TV, spått i radio och som många kändisar i hemlighet går till för att få vägledning och hjälp i livet. Här välkomnas du till Farzanehs magiska värld på omskrivna Café Blå på Södermalm i Stockholm. 
 
Sessionen börjar med att du serveras en kopp starkt turkiskt kaffe som du får avnjuta. När kaffet är uppdrucket och endast sumpen är kvar i botten så får du vända kaffekoppen mot ett fat. Genast bildas olika typer av mönster i sumpen, både på fatet och i koppen. Farzaneh läser av och tyder de mönster som uppkommit i sumpen, förutspår framtiden och berättar löpande för dig vad det är hon ser. På samma sätt som ingen människa är den andra lik, så är ingen kaffesump det heller. Det mönster som bildas i just din kopp, har bildats just för dig. 
 
Du kommer också att få ställa tre olika frågor till spådamen och hon kommer att konsultera en kortlek och tarotkort för att ge dig svar på dina funderingar. 
 
Förbered dig på en tankeväckande och spännande resa in i den andliga världen! 
295 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Året runt. 

Varaktighet

20-30 minuter. 

Antal deltagare

För en person.