Besök en spådam - Premium

Besök en spådam - Premium

Fascineras du av det övernaturliga? Är du nyfiken på att få reda på vad som kommer hända i framtiden? Då är ett besök hos en spådam definitivt något för dig!

Upplev spänningen i att bli spådd av en riktig spådam. I denna upplevelse får du träffa spådamen Farzaneh som har medverkat i TV, spått i radio och som många kändisar i hemlighet går till för att få vägledning och hjälp i livet. Här välkomnas du till Farzanehs magiska värld på omskrivna Café Blå på Södermalm i Stockholm. 
 
Sessionen börjar med att du serveras en exklusiv kopp starkt turkiskt kaffe som du får avnjuta. När kaffet är uppdrucket och endast sumpen är kvar i botten så får du vända kaffekoppen mot ett fat. Genast bildas olika typer av mönster i sumpen, både på fatet och i koppen. Farzaneh läser av och tyder de mönster som uppkommit i sumpen, förutspår framtiden och berättar löpande för dig vad det är hon ser. På samma sätt som ingen människa är den andra lik, så är ingen kaffesump det heller. Det mönster som bildas i just din kopp, har bildats just för dig. 
 
Du kommer också att få ställa tre olika frågor till spådamen och hon kommer att konsultera en kortlek och tarotkort för att ge dig svar på dina funderingar. 
 
När spåsessionen är slut välkomnas du till ett bord i caféet där massor av vackra stenar och kristaller ligger uppradade. Stenar och kristaller har i årtusenden använts i medvetandegörande, helande och magiska syften. En kunnig vägledare kommer att berätta för dig om just de kristaller som ligger framför dig och du kommer att få chans att känna på dem och ställa frågor. Med dig hem får du sedan ett unikt kristallpaket värt 500 kr, hopplockat just för dig! Att ha kristaller i sitt hem ger ett flöde av goda energier och kan användas i syfte att rena från elektromagnetisk strålning. Har du dem i ditt sovrum sprider de lugn och främjar en god nattsömn. För att ta till sig kristallernas energi kan man bära dem i fickan, som smycke eller ha dem med sig vid meditation. 
 
Förbered dig på en tankeväckande och spännande resa in i den andliga världen! 
 
795 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Året runt. 

Bra att veta

Du får med dig ett unikt kristallpaket värt 500 kr hem, hopplockat just för dig. 

Varaktighet

20-30 minuter spåsession, 10-15 minuter kristallsittning.

Antal deltagare

För en person.