Besök en spådam för två

Besök en spådam för två

Fascineras ni av det övernaturliga? Är ni nyfikna på att få reda på vad som kommer hända i framtiden? Då är ett besök hos en spådam definitivt något för er!
 
Upplev spänningen i att bli spådd av en riktig spådam. I denna upplevelse får ni träffa spådamen Farzaneh som har medverkat i TV, spått i radio och som många kändisar i hemlighet går till för att få vägledning och hjälp i livet. Här välkomnas ni till Farzanehs magiska värld på omskrivna Café Blå på Södermalm i Stockholm. 

Ni väljer själva om ni vill ha en gemensam session där ni sitter ner med spådamen tillsammans, eller om ni önskar varsin sittning. Sessionen börjar med att ni serveras varsin kopp starkt turkiskt kaffe som ni får avnjuta. När kaffet är uppdrucket och endast sumpen är kvar i botten så får ni vända era kaffekoppar mot varsitt fat. Genast bildas olika typer av mönster i sumpen, både på fatet och i koppen. Farzaneh läser av och tyder de mönster som uppkommit i sumpen, förutspår framtiden och berättar löpande för er vad det är hon ser. På samma sätt som ingen människa är den andra lik, så är ingen kaffesump det heller. Det mönster som bildas i just era koppar, har bildats just för er. 
 
Ni kommer också att få ställa tre olika frågor till spådamen och hon kommer att konsultera en kortlek och tarotkort för att ge er svar på era funderingar. 
 
Förbered er på en tankeväckande och spännande resa in i den andliga världen! 
590 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Året runt. 

Varaktighet

Ni väljer själva om ni önskar varsin session á 20-30 minuter, eller om ni önskar en gemensam session på cirka 40-60 minuter.  

Antal deltagare

För två personer.