Lär dig sjunga

Lär dig sjunga

Alla kan sjunga, ja det är faktiskt sant. Med hjälp av en erfaren sångpedagog får du modet och kunskapen för att våga ta ton.

Rösten är kanske det mest personliga karaktärsdraget vi har och det är en härlig känsla att utveckla sin sångröst. Med den här femfaldiga upplevelsen får du en utmärkt möjlighet att lära dig sjunga på ett så proffsigt sätt det går.

På lektionerna får du lära dig att utnyttja andnings- och sångtekniker som ger din röst styrka. Att hitta röstläget kan för den ovana sångaren vara knepigt. En duktig sångpedagog hjälper dig med detta och du får också reda på vilken sångtyp som är just ditt kännetecken. Är du en alt, sopran, bas, tenor eller kanske kontratenor?

Piano eller bakgrunds-CD används som ackompanjemang och du är också välkommen att ta med eget material. Är du en van sångare, eller till och med mycket van, anpassas självfallet lektionen till din nivå.

De sångpedagoger som undervisar innehar en sångpedagogsutbildning, mångårig erfarenhet och är vana att undervisa både barn och vuxna.Du väljer var du vill genomföra dina sånglektioner


I Göteborg huserar Anna Redvik. Hon är utbildad sångpedagog vid Musikhögskolan i Göteborg med många års erfarenhet inom sång, både som lärare och sångerska. Hon är van att undervisa barn och ungdomar såväl som vuxna i sång. Anna arbetar även som danslärare och håller kurser i drama samt regisserar/koreograferar sceniska föreställningar.


I Stockholm kommer Åsa Rydman att finnas till er hjälp. Hon är utbildad sångpedagog vid Musikhögskolan i Göteborg och utbildad skådespelerska i New York. Hon är anställd vid Stadsteaterns Scengymnasium som sångpedagog, musik- och kommunikationslärare och körledare samt har lång erfarenhet som sångerska, sångpedagog, körledare, skådespelare och regissör i Göteborg, Paris, Stockholm och New York.
3 795 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg

När

Året runt

Bra att veta

Du kan ta med eget material om du vill. Sånglektionerna bokas in terminsvis, vår eller höst.

Varaktighet

5 tillfällen á 45 min

Antal deltagare

Sånglektion för en person