Lär känna din röst

Lär känna din röst

Alla kan sjunga, ja det är faktiskt sant. Med hjälp av en erfaren sångpedagog får du modet och kunskapen att våga ta ton. Rösten är kanske det mest personliga karaktärsdraget vi har och det är en härlig känsla att utveckla sin sångröst.

På lektionen får du lära dig att utnyttja andnings- och sångtekniker som ger din röst styrka. Att hitta röstläget kan vara knepigt för den ovana sångaren. En duktig sångpedagog hjälper dig med detta och du får också reda på vilken sångtyp som är just ditt kännetecken. Är du en alt, sopran, bas, tenor eller kanske kontratenor?

Piano eller bakgrunds-CD används som ackompanjemang och du är också välkommen att ta med eget material. Är du en van sångare, eller till och med mycket van, anpassas självfallet lektionen till din nivå. De sångpedagoger som undervisar innehar en sångpedagogsutbildning, mångårig erfarenhet och är vana att undervisa både barn och vuxna.


Du väljer var du vill genomföra din sånglektion


I Göteborg huserar Anna Redvik. Hon är utbildad sångpedagog vid Musikhögskolan i Göteborg med många års erfarenhet inom sång, både som lärare och sångerska. Hon är van att undervisa barn och ungdomar såväl som vuxna i sång. Anna arbetar även som danslärare och håller kurser i drama samt regisserar/koreograferar sceniska föreställningar.


I Stockholm kommer Åsa Rydman att finnas till er hjälp. Hon är utbildad sångpedagog vid Musikhögskolan i Göteborg och utbildad skådespelerska i New York. Hon är anställd vid Stadsteaterns Scengymnasium som sångpedagog, musik- och kommunikationslärare och körledare, samt har lång erfarenhet som sångerska, sångpedagog, körledare, skådespelare och regissör i Göteborg, Paris, Stockholm och New York.
795 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg

När

Året runt

Varaktighet

Cirka 45 minuter 

Antal deltagare

För en person