Dinnershow på Golden Hits

Dinnershow på Golden Hits

Här ska firas på alla sätt och vis! Hur mycket fest kan man egentligen trycka in under en kväll? Rätt så mycket tycker vi!

Här bjuds ni på en helkväll som garanterat kommer ge er ett ordentligt endorfinpåslag som sitter i länge. Välj mellan två shower med tillhörande meny och förbered er på en grym helkväll med extra allt. Artisterna gör allt för att du ska känna att du blir en del av showen. Inte nog med att de bjuder på förstklassig, medryckande show med sång och dans, de kommer även att servera er under kvällen! 

Menyn som serveras är en välkomponerad trerättersmeny som precis som showen inte gör sig så bra i ord, den måste helt enkelt upplevas.

Kvällen avslutas med fördel i nattklubben där du kan dansa till hitsen som du helst dansar till hemma i ditt egna vardagsrum, eller varför inte med karaoke!

I paketet ingår: 
Grym show med sittplatser i den bästa platskategorin, trerättersmiddag, garderob och entré till Stockholms utan tvekan roligaste nattklubb och karaoke.  

Kom och upplev årets roligaste kväll!
1 595 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Torsdag-lördag året runt med ett uppehåll på sommaren. Under vissa perioder går showen att boka även tisdag och onsdag. Om man väljer att boka under julperioden tillkommer en kostnad på 300 kr/person som betalas till på plats på Golden Hits. 

Bra att veta

Dryck ingår ej men går givetvis bra att köpa till på plats. Åldersgräns på showen är 13 år, efter showen blir det nattklubb och åldersgränsen är då 18 år. 

Antal deltagare

Gäller för två personer.