Kryssning för två till Helsingfors

Kryssning för två till Helsingfors

Välkommen ombord på detta mäktiga fartyg som under 40 timmar kommer att ta er till Helsingfors och tillbaka! Ni lämnar hamnen i Stockholm på eftermiddagen för att njuta av en minisemester med Silja Line tillsammans.

Ombord på båten finns något för alla: stort utbud av shopping till förmånliga havspriser, restauranger för alla smaker, underhållning varje kväll och relaxavdelningen Sunflower Oasis med bastu och jacuzzi. Ni kommer tilldelas en hytt med utsikt över fartygets promenadgata där ni finner restaurangerna och shoppingen. I paketet ingår frukost på ena vägen samt en generös middagsbuffé.

På morgonen dag två anländer ni till Helsingfors. Här får ni hela sju timmar iland att se och uppleva staden. Ni möts av ett rikt kulturliv och härlig shopping! Missa inte ett besök till Helsingfors mest berömda torg, Salutorget. Här kan ni köpa med er traditionella delikatesser, handarbeten och souvenirer.

Vid 17-tiden är det dags att kliva ombord igen. Njut av en drink i någon av fartygets barer och passa sedan på att testa någon av à la carte restaurangerna! Om ni fortfarande har energi kvar efter detta så rekommenderar vi att ni avslutar kvällen med att njuta av den förstklassiga underhållningen.   

Morgonen därpå anländer ni återigen i Stockholm efter 40 timmar på resande fot som garanterat kommer att ge er fina minnen att leva länge på!

 OBS! Kryssningen går ej att boka under högsäsong, 25/6-15/8.
1 595 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Upplevelsen är bokningsbar med avgång lördag-torsdag, med undantag för utvalda avgångar där tillägg kan tillkomma. Vid bokning med avgång en fredag tillkommer en kostnad på 150 kr per person. Under julperioden (16/11-24/12) serveras julbord i bufférestaurangen och det tillkommer då en kostnad på 25 kr per person. OBS! Kryssningen går ej att boka under högsäsong, 25/6-15/8. Observera att antal platser per avgång är begränsat.  

Bra att veta

I paketet ingår övernattning i promenadhytt för två personer, 1xfrukost för två personer samt 1xmiddagsbuffé för två personer. Åldersgräns 18 år. OBS! Varje kryssning har ett visst antal hytter som är bokningsbara. Är du intresserad av ett specifikt datum rekommenderar vi att du tar kontakt med Tallink Silja och hör med dem om tillgängligheten, innan du köper ett värdebevis. 

Antal deltagare

För två personer