Mordgåta på slott för två

Mordgåta på slott för två

Kan ni bringa klarhet i denna flera hundra år gamla mordgåta? När du anländer till det vackra slottet är det er uppgift att lösa ett gammalt mordfall.

Du är som en fluga på väggen som tar del av samtal som ägde rum för länge sedan: lyssna, tänk och gå vidare till nästa möte mellan två misstänkta.

Under kvällen får ni i slottets vindlande gångar följa valfri karaktär. Under kvällen kan ni välja att följa efter en ny karaktär närhelst ett möte mellan två misstänkta äger rum. Är Pastorn den han verkar vara? Och vad tänker slottsfrun göra? Vem väljer du att undersöka närmare? Välj och följ efter för att se vad som händer härnäst!

Det finns åtta misstänkta, men endast en är mördare. När du har samlat ledtrådar under cirka en timmes tid så är det dags för den efterföljande trerättersmiddagen. Här kan ni ställa förhörsfrågor till de misstänkta: ”Vad bråkade du och din dotter om?” ”När kom du hem till familjen Larsson?” osv.

Ingen i publiken kan se alla möten mellan de misstänkta så det gäller att lägga upp en bra strategi från början. Vem ska jag följa efter? Vilka frågor ska jag ställa till de misstänkta?

Morddramat utspelas på följande orter: Hällsnäs Herrgård i Mölnlycke utanför Göteborg, Mauritzberg Slott utanför Norrköping samt Bjärsjölagårds Slott i Sjöbo. Varje spelort har en unik mordgåta som utspelar sig i olika århundraden. Från 1658-1959.
1 990 kr

Tillgängliga orter

Göteborg, Norrköping, Sjöbo

När

Året runt med uppehåll juni-augusti. Upplevelsen är bokningsbar 2-4 lördagar i månaden. Upplevelsen är väldigt populär, så tänk på att boka i god tid!

Bra att veta

Trerättersmiddag med förutbestämd meny ingår. Dryck till maten ingår ej.

Varaktighet

Upplevelsen varar hela kvällen.

Antal deltagare

Två personer.