Personlig matchmaking

Personlig matchmaking

Trött på jakten efter den rätta? Räcker inte tiden och energin till att gå på meningslösa dejter? Vill du träffa någon som vill satsa lika mycket på en relation som du, utan att behöva exponera dig online? Då är detta upplägget för dig. 

Processen startar med att du får träffa din personliga matchmaker som kommer att göra en profilanalys av dig. Vem du är, vad du söker och vad som har gått snett i tidigare relationer är exempel på sådant som vägs in. När din matchmaker, tillika coach och mentor, har koll på vem du är och vad du söker så sätter arbetet igång på riktigt. Dags för headhunting! Du kan nu luta dig tillbaka och låta din coach göra det gedigna arbetet med att hitta lämpliga kandidater till dig. Det finns många olika sätt att hitta den rätta och din coach kommer att göra det mesta av jobbet själv, men vissa moment kan komma att ske tillsammans med dig. Allt för att hitta din perfekta match!

Tillvägagångsätten är många och kan komma att ta tid. Din coach headhuntar i alla forum du kan tänka dig; sociala medier, i organisationer, i föreningar, på arbetsplatser, på gatan…  Processen kan ta alltifrån några veckor till flera månader så det är viktigt att ha tålamod och inte känna någon stress. Kärleken är värd att vänta på!

Alla uppgifter om dig hanteras med största sekretess med hänsyn till din integritet. Inga personuppgifter eller bilder lämnas ut utan ditt godkännande.

När din matchmaker har hittat lämpliga kandidater är det dags för din uppgift – att välja! Några garantier för att allt blir perfekt och att ni inleder en relation finns tyvärr inte i kärlekens värld, men en dos extra livserfarenhet utlovas oavsett utfall mellan dig och din match.

Länge leve kärleken!
 
Om din matchmaker:
Din matchmaker och coach heter Jeanette Vinberg och har i över tio år specialiserat sig på personlig matchmaking. Hon är utbildad coach, även inom hälsa. Hon har hela sitt liv arbetat med människor och studerat beteenden och psykologin runt det. Ett stort intresse för relationer och kemi, hur vi agerar och varför har gett Jeanette förutsättningarna att kunna matcha olika personligheter och vägleda vilsna människor i kärlekens djungel.


14 995 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö

När

Året om. Tid för ett första möte bestäms i dialog mellan coach och utförare.

Bra att veta

Åldersgräns 25 år. 

Varaktighet

Processen kan ta allt från några veckor till flera månader.

Antal deltagare

För en person.