Professionell dejtcoaching

Professionell dejtcoaching

Svårt att hitta rätt i dejtingdjungeln? Trött på att gå på stela dejter? Det finns någon för alla där ute men ibland kan det kännas hopplöst. Ta hjälp av en professionell dejtcoach som hjälper dig i jakten på din perfekta match!

Under tre timmar får du här den unika möjligheten att få hjälp i sökandet efter den rätta. En professionell dejtcoach blir din wingman för dagen och kommer göra sitt yttersta för att vägleda dig i kärleksdjungeln. Din dejtcoach kommer till att börja med göra en profilanalys av dig. Vem du är, vad du söker och vad som har gått snett i tidigare relationer är exempel på sådant som vägs in. Ditt beteende kommer att analyseras och du kommer teoretiskt att coachas inom dejting.

Med nya verktyg i ryggsäcken är det sedan dags att sätta igång med headhunting! Din dejtcoach kommer finnas vid din sida under hela processen för att coacha, vägleda och stötta dig. För headhuntingen finns olika tillvägagångssätt. Ett alternativ är att ni headhuntar online, t. ex. på sociala medier, i forum, på hemsidor… kärleken kan gömma sig var som helst! Det är din coach som sköter all kontakt så du behöver aldrig visa dig eller delge ditt namn om du inte vill. För den modiga finns det möjlighet att istället gå ut på stan för headhunting, även här är det din coach som sköter den första kontakten och går fram till potentiella kandidater som ni stöter på.

Några garantier för att hitta rätt match kan inte ges i kärlekens värld, men att du får nya verktyg för att lyckas i ett eventuellt fortsatt sökande garanteras! Unna dig själv några timmar med en professionell dejtcoach, eller ge bort till en vän som har fastnat i ett träsk fyllt av dåliga dejter.

Ge kärleken en ärlig chans!
 
Om din coach:
Din matchmaker och coach heter Jeanette Vinberg och har i över tio år specialiserat sig på personlig matchmaking. Hon är utbildad coach, även inom hälsa. Hon har hela sitt liv arbetat med människor och studerat beteenden och psykologin runt det. Ett stort intresse för relationer och kemi, hur vi agerar och varför har gett Jeanette förutsättningarna att kunna matcha olika personligheter och vägleda vilsna människor i kärlekens djungel.

2 995 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö

När

Året om. Tid för sessionen bestäms i dialog mellan coach och utförare.

Varaktighet

Tre timmar. 

Antal deltagare

För en person.