Romantik på herrgård

Romantik på herrgård

Ta med din älskling på en romantisk herrgårdsvistelse. De handplockade herrgårdarna finner du på några av Sveriges mest natursköna platser. Här njuter ni av vackra rum, historiska byggnader och varandra. På samtliga herrgårdar ingår en fantastisk trerättersmiddag, övernattning i  vackert dubbelrum och en härlig frukostbuffé.

Kohlswa Herrgård, Köping

I vacker bruksmiljö invid Hedströmmen hittar du det idylliska Kohlswa herrgård. Herrgården har varit känd i mer än 350 år och dessa trakter var ett av Karl XI favoritresmål för att äta och må gott. Alla rummen på Kohlswa Herrgård är individuellt och mysigt inredda med antikviteter, äkta mattor och små personliga detaljer som inger en härligt genuin och romantisk känsla.

Tomarps Gårdshotell, Kristianstad
Likt en jättestor trädgård ligger Tomarps Gårdshotell vackert belägen vid Råbelövssjön, omgiven av fruktodlingar, hagmark och bokskogar. Efter att ha färdats genom det karaktäristiska skånska landskapet når man detta genuina och annorlunda hotell. På Tomarp bor man för att njuta av stillheten och allt det vackra. Utan att göra avkall på kvaliteten ges gästerna möjlighet att känna att de är utanför den vanliga världen för en liten stund. Ta med dig din käresta och njut av en härlig helg i fantastiska naturmiljöer.

Stiftsgården Hotell & Konferens, Skellefteå
På Stiftsgårdens hotell i Skellefteå bor ni bekvämt i en harmonisk och avstressande miljö där
ni får njuta av ett trivsamt boende, en skön säng och god mat i en riktig herrgårdsidyll.
Utöver trerättersmiddag, övernattning i  vackert dubbelrum och en härlig frukostbuffé bjuder Stiftsgården även på vinpaket till middagen, 2 h i Fröken Huss Spa & relax och varsitt glas vin/öl/alkoholfritt.

Åhus Gästgivaregård, Åhus

Hos Åhus Gästgivaregård, eller "Gästis" som det heter i folkmun, är ni varmt välkomna. Här blir ni personligt och vänligt bemötta och får avnjuta mat och dryck av gourmet-karaktär. Lokalerna är både traditionsrika och moderna. Ljust möter rustikt, mysigt möter minimalistiskt. Läs en bok i biblioteket eller koppla av i den härliga vinterträdgård i sann lounge-anda.

2 995 kr

Tillgängliga orter

Kristianstad, Köping, Skellefteå, Åhus

När

Året runt. Herrgårdsvistelsen går ej att boka in under jul-, nyår- och midsommarhelgen.

Bra att veta

I paketet ingår trerättersmiddag, övernattning i vackert dubbelrum och en härlig frukostbuffé.Dryck till middagen tillkommer. Resan till och från herrgården är ej inkluderad. Herrgårdarna erbjuder flera olika sorts aktiviteter såsom vinprovning, fiske, guidade vandringar och om herrgården har en relaxavdelning även behandlingar. Tomarps Gårdshotell har ej relaxavdelning.

Antal deltagare

För två personer