Sjöflyg tur och retur till Sandhamn

Sjöflyg tur och retur till Sandhamn

Jämsides med måsarna flyger du över Stockholms vackra skärgård för att sedan stilla hungern med en härlig lunch på en genuin skärgårdskrog.

Ett amfibieplan kan landa både på vatten och på land. Det innebär att du kommer ut i den vackra Stockholmska skärgården på nolltid.

Att flyga sjöflygplan är en unik och spännande upplevelse. Att starta och landa på vatten är härligt och för många en trevlig överraskning att det oftast är en "mjukare" landning än på flygplats. 

Turen börjar på Bromma flygplats, går över Stockholm och styr sedan ut mot skärgårdens alla kobbar och skär för att slutligen nå Sandhamn. 

På Sandhamn finns det restauranger om ni vill njuta av en lunch eller fika. Efter ca 2 timmar på denna vackra ö går färden mot stan igen. Du följer vattenvägen in mot Stockholm innan du ca 20 minuter senare landar bekvämt på Bromma flygplats igen.

Du kommer att få se den vackra huvudstaden ur ett fantastiskt fågelperspektiv! 
19 995 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Denna tur är för 1-8 personer och priset gäller oavsett om ni är 1 eller 8 stycken. Datum och tid för upplevelsen bestäms i dialog mellan utförare och pilot.

Bra att veta

Du flyger i ett Cessna Amphibian-plan med plats för 8 personer.

Varaktighet

Totalt 3 timmar, varav ca 1 timme är flygtid

Antal deltagare

Upplevelsen är för upp till 8 personer. Lunchen ingår inte i priset.

Väder

Flygningarna är väderberoende. Vid dåligt väder bokas flygningen om till annat datum.