Tandemhopp med film Dalarna

Tandemhopp med film Dalarna

Prova på fallskärmshoppning! Att frivilligt kasta sig ut från ett flygplan på 3000 meters höjd kan tyckas vara rena vansinnet. Här får du möjlighet att, tillsammans med en instruktör, utföra ett tandemhopp och uppleva fritt fall i 200 km/h i 50 sekunder! Ditt hopp filmas och du får ett oslagbart minne att visa upp efter hoppet.

Tandemhoppet sker tillsammans med en erfaren instruktör som ser till att ditt fallskärmshopp blir säkert. Det enda du behöver göra är att suga i dig den otroliga känslan av fritt fall samtidigt som du njuter av den fantastiska utsikten över landskapet.

Din upplevelse börjar med en genomgång av uthopps- och landningsteknik inför ditt fallskärmshopp. Därefter är det dags att ta plats i det lilla flygplanet som kommer att ta er upp till ca 3000-4000 meters höjd. Under din färd upp kan du njuta av utsikten samtidigt som du har gott om tid på dig att fundera på vad det är du gett dig in på. Du kommer även tillsammans med instruktören repetera själva uthoppet.

Innan hoppet kopplar ni ihop er och när det är dags att ta steget ut i lufthavet hjälper instruktören dig att hoppa ut med finess. Efter det nervpirrande uthoppet är det fritt fall i cirka 50 sekunder. Du når hastigheter upp till 200 km/h och detta är en så otrolig känsla att 
det är svårt för oss att beskriva. 

Efter frifallet löser instruktören ut fallskärmen och styr er kontrollerat ned mot marken medan du får möjlighet att samla dig och njuta av utsikten. Häpnadsväckande!

Det här är en upplevelse som du kommer kunna leva på länge. Ett minne för livet!
3 300 kr

Tillgängliga orter

Borlänge

När

April-September. Fallskärmshoppning är väderberoende. Vid molnighet eller dåligt väder ställs hoppningen in och flyttas till annat datum.

Bra att veta

Längd: min 140 cm. Vikt max 100 kg (inkl. kläder och skor). Under 18 år kräver målsmans medgivande. Nykterhet är ett krav. All utrustning är inkluderad men klä dig varmt om det är kallt ute. Ditt hopp filmas och du får ditt livs hopp förevigat på en film.

Varaktighet

Vanligtvis 1-1½h inklusive förberedelser. Var dock beredd på att ditt tandemhopp kan ta längre tid i anspråk pga dåligt väder eller andra faktorer.

Antal deltagare

För en person

Åskådare

Åskådare är välkomna på marken (med kameror!)