Tandemhopp Sthlm-Skavsta

Tandemhopp Sthlm-Skavsta

Att frivilligt kasta sig ut från ett flygplan på 3000 meters höjd är en riktigt häftig adrenalinkick. Här får du, tillsammans med en erfaren instruktör, utföra ett tandemhopp och uppleva fritt fall i hela 40 sekunder!

Tandemhoppet sker tillsammans med en erfaren instruktör som har minst 7 års erfarenhet och över 700 fallskärmshopp bakom sig. Instruktören ser till att du landar tryggt och säkert efter att du hoppat ut från flygplanet och fallit fritt i hisnande 200 km/h. Känslan är helt omöjlig att beskriva och måste upplevas! Det enda du behöver göra är att suga i dig den otroliga känslan av fritt fall samtidigt som du njuter av den fantastiska utsikten över landskapet.

Din upplevelse börjar med en genomgång av uthopps- och landningsteknik inför ditt fallskärmshopp. Därefter är det dags att ta plats i flygplanet som kommer att ta er upp till cirka 3000 meters höjd. Under din färd upp kan du njuta av utsikten samtidigt som du har gott om tid på dig att fundera på vad det är du gett dig in på. Du kommer även tillsammans med instruktören repetera själva uthoppet.

Innan hoppet kopplar ni ihop er och när det är dags att ta steget ut i lufthavet hjälper instruktören dig att hoppa ut med finess. Efter det nervpirrande uthoppet är det fritt fall i cirka 40 sekunder. Efter frifallet löser instruktören ut fallskärmen och styr er kontrollerat ned mot marken.

Skapa ett minne för livet med våra adrenalinfyllda upplevelser!
2 395 kr

Tillgängliga orter

Nyköping

När

Säsongen varar mellan mars-oktober och hoppning sker både vardagar och helger då vädret tillåter. Notera att vid molnighet eller dåligt väder ställs fallskärmshoppningen in och flyttas till annat datum.

Bra att veta

Längd: min 140 cm. Vikt: max 100 kg. Under 18 år krävs målsmans medgivande. Nykterhet är ett krav. All utrustning är inkluderad men klä dig varmt om det är kallt ute. Du är försäkrad via Svenska Fallskärmsförbundet på samma sätt som alla fallskärmshoppare. Tandemhoppet sker från Stockholm/Skavsta flygplats.

Varaktighet

Räkna med 2-3 timmar från bokad tid tills dess att ni är klara att resa hem. Var dock beredd på att ditt tandemhopp kan ta längre tid i anspråk pga dåligt väder eller andra faktorer. 

Antal deltagare

Tandemhopp för en person.

Väder

Fallskärmshoppning är väderberoende. Vid molnighet eller dåligt väder ställs hoppningen in och flyttas till annat datum.