Wingwalking

Wingwalking

Följ Charles Lindberg i fotspåren och genomför ett helt unikt flygäventyr - stå på vingen under flygning!

Greatdays har nöjet att i samarbete med Airshow presentera ett bokstavligt talat högtflygande äventyr med dig själv i huvudrollen. Genomför något som du kommer minnas resten av livet, stå på vingen under flygning!

Du möter upp piloten, som är en av Sveriges absolut mest meriterade uppvisningsflygare. Tillsammans med instruktör går ni igenom flygplanet och vidtagna säkerhetsåtgärder, du blir fastspänd på prov så att du har en bekväm och säker position inför takeoff. 

Därefter väntar ett äventyr du sent ska glömma. Planet lyfter med dig fastspänd på vingen och flyger cirka 30 min. Under färden bjuds du på överraskningar!

Ditt livs flygtur väntar - ta chansen!
23 995 kr

Tillgängliga orter

Västerås

När

Under sommarsäsongen. Tidpunkt bestäms när innehavaren av värdebevis kontaktar Greatdays för inbokning.

Bra att veta

Observera: För att få genomföra Wingwalking måste du ha tidigare flygerfarenhet som innehavare av certifikat för fallskärmshoppning eller motsvarande relevant flygerfarenhet.Åldersgräns 18 år. All nödvändig utrustning får du på plats.

Varaktighet

Räkna med en halv dag. Säkerhetsgenomgång och förberedelser tar cirka 3 timmar. Flygningen i luften cirka 30 min.

Antal deltagare

För 1 person.

Väder

Klart väder måste råda vid tidpunkt för flygning. Är du inbokad och vädret omöjliggör flygning, ombokas du till senare tillfälle.

Åskådare

Åskådare är välkomna att följa dig från marken. I flygplanet finns det plats för en medföljande person, som exempelvis kan dokumentera dig med kamera.