Afternoon tea for one

Afternoon tea for one

Efter en heldag i city, en hektiskt vecka eller för ett avslappnat möte känns det helt rätt med en lyxig afternoon tea.

Stockholm:

Bland de vindlande och myllrande gränderna i Gamla Stan i Stockholm finner man också en oas av lugn. Koppla av på ett modernt tehus i mysiga lokaler.

Tillsammans med utsökta och noga utvalda teer kan ni välja antingen den engelska eller den franska menyn:

Engelska menyn
4 engelska snittar
2 scones med marmelad & clotted cream

Franska menyn
Ett fat med franska delikatesser – laxpaté med rökt lax och forellrom, lantpaté med cornichons, Camembert och Roquefort ost med confit. Serveras med brioche och smör.

Avslutningsvis bjuds ni på varsin valfri dessert från kolonialvagnen. Vad sägs om en maffig citronmarängpaj, passionscheesecake eller riktig engelsk fruktkaka som avrundning?

Upptäck något nytt, gå på afternoon tea i Gamla Stan!

Norrtälje:

På lantliga och mysiga En liten smula i Sundsta strax utanför Norrtälje bjuds ni på varsitt glas sprudlande bubbel och en härlig afternoon tea med scones, hemlagad marmelad & sylt. Äkta smör & god ost är ett självklart tillbehör.

Afternoon tea serveras på söndagar och är som gjord för er som vill ha en trevlig och delikat sista dag på veckan.

På En liten smula hittar ni alltid smaker som gör maten till en upplevelse och där hantverk, när- och lokalproducerat är självklara ingredienser.

Genarp:

På The Lodge, högt uppe på Rommelåsen i Skåne serveras en härlig buffé på lördagar kl. 12. Här finner ni t ex hemgjorda scones, The lodges egna marmelad marmelader, läckra sandwiches, cupcakes & tryfflar mm. Buffén följer säsongens råvaror.

The Lodges afternoon tea är väldigt populär så glöm inte boka bord!

Greatdays testar:

"Vi provade både den franska och den engelska menyn. Båda helt fantastiskt goda. Atmosfären på caféet är mysig och orientalisk och passar bra till de många olika väldoftande teerna man kan smaka på. Den goda maten avrundades med en himmelsk efterrätt som man själv får välja ut från deras efterrättssortiment. Hur mysigt som helst, rekommenderas varmt!"
245 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Genarp, Norrtälje

När

I Norrtälje är Afternoon Tea bokningsbar på söndagar, i Genarp på lördagar och i Stockholm alla veckans dagar. 

Antal deltagare

Besök på tehus för 1 person