Afternoon tea for two med bubbel

Afternoon tea for two med bubbel

Efter en heldag i city, en hektiskt vecka eller för ett avslappnat möte känns det helt rätt med en lyxig afternoon tea.

Stockholm:

Bland de vindlande och myllrande gränderna i Gamla Stan i Stockholm finner man en oas av lugn. Koppla av på ett modernt tehus i mysiga lokaler.

Tillsammans med ett glas bubbel och utsökta och noga utvalda teer kan ni välja antingen den engelska eller den franska menyn:

Engelska menyn
4 engelska snittar
2 scones med marmelad & clotted cream

Franska menyn
Ett fat med franska delikatesser – laxpaté med rökt lax och forellrom, lantpaté med cornichons, Camembert och Roquefort ost med confit. Serveras med brioche och smör.

Avslutningsvis bjuds ni på varsin valfri dessert från kolonialvagnen. Vad sägs om en maffig citronmarängpaj, passionscheesecake eller riktig engelsk fruktkaka?

Upptäck något nytt, gå på afternoon tea i Gamla Stan!
Går att boka alla veckans dagar.

Genarp:

På The Lodge, högt uppe på Rommelåsen i Skåne serveras en härlig buffé på lördagar kl. 12 tillsammans med ett glas bubbel. Här finner ni t ex hemgjorda scones, The lodges egna marmelader, läckra sandwiches, cupcakes, tryfflar mm. Buffén följer säsongens råvaror.

The Lodges afternoon tea är väldigt populär så glöm inte boka bord!

Greatdays testar:

"Vi provade både den franska och den engelska menyn. Båda helt fantastiskt goda. Atmosfären på caféet är mysig och orientalisk och passar bra till de många olika väldoftande teerna man kan smaka på. Den goda maten avrundades med en himmelsk efterrätt som man själv får välja ut från deras efterrättssortiment. Hur mysigt som helst, rekommenderas varmt!"
695 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Genarp

När

I Genarp är Afternoon tea bokningsbar på lördagar och i Stockholm alla veckans dagar. 

Antal deltagare

Giltigt för två personer