Brunch med bubbel för en

Brunch med bubbel för en

Finns det något härligare än att vakna upp, komma ihåg att man har en helt ledig dag och kunna unna sig en härligt lång och lyxig brunch?

Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Brunch med bubbel för en" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Brunch med bubbel för en" innan du kan boka.


Borås:
-
Strax väster om Borås vid Viared ligger det lugnt belägna Ellagården. Här njuter ni på söndagar av en fantastisk brunchbuffé och av den naturnära miljön med sjöarna, skogen och naturen runt hörnet.

Göteborg:
-På Cuckoo´s Nest njuter du på lördagar eller söndagar av en härlig brunchbuffé med vacker utsikt över hamnen och Göteborg.

-Werners är en familjär bistro charmigt belägen på en gård mitt i hjärtat av Göteborg. Varje lördag bjuder Werners in till burgarfest! Du serveras nysmashade burgare (alt. grillad halloumi) vid bordet och tillbehören plockar du själv på buffén som finns uppdukad. Du får äta hur mycket du orkar! Till detta serveras ett glas sprakande bubbel.

Gävle:
-Några mil utanför Gävle, precis intill Dalälven, ligger vackra Älvkarleby Turist- & Konferenshotell. Varje söndag dukas en generös brunchbuffé upp här, som avnjuts i historiska lokaler.

Helsingborg:
-
Här på Madame Moustache i Helsingborg blandas spännande smaker från Frankrike med inspiration från Skandinavien. Njut av klassiska rätter och låt dig förföras av Madame Moustaches fantastiska miljö. Brunchen serveras på söndagar.

Lidingö:
-I den vackra herrgårdsbyggnaden från 1775 på Elfviks herrgård dukas den härliga helgbrunchen upp på lördagar och söndagar.

Malmö:
-På Vibliotek i Malmö njuter ni av spansk brunchbuffé med paella, gazpacho, patatas och många andra klassiker från det spanska köket. Brunchen serveras på söndagar.

-Välkomna till Gamla Brogatan för en härlig söndagsbrunch! Ett utmärkt sätt att avsluta helgen eller starta den nya veckan på! Här dukas en gedigen och utsökt brunchbuffé upp på silverfat.

Norrtälje:
-På En liten smula strax utanför Norrtälje bjuds ni på en härlig söndagsbrunch med allt gott från salt till sött. Brunchen serveras på söndagar.

Skövde:
-
First Hotel Billingehus njuter ni av en bra start på dagen och får lite extra boost av den magnifika utsikten från toppen av berget. Brunchen dukas upp med alla härligheter du kan önska dig. Brunchen serveras en söndag i månaden och har uppehåll juni- september och i december.

Smygehuk:
-På Smygehus Havsbad dukas en klassisk söndagsbrunch upp med varma och kalla rätter och ett dessertbord såklart!

Stockholm:
-
Mitt i Stockholms citykärna hittar ni Kung Carls Bakficka som på lördagar och söndagar bjuder in till en härlig brunch i rustik miljö. Gäller sittningen kl 14.15.

-Austin Food Works på Kungsholmen bjuder in till brunch varje lördag. Här njuter ni av brunch á la Amerikanska södern, vilket innebär stora maträtter komponerade med grundlig eftertanke och tillagade med glödande passion. Ni väljer själva en "Savory Dish" var från menyn och till detta serveras ett glas bubbel eller en bubbeldrink.

Tvååker:
-
Till Ästad Vingård kommer ni för att få den bästa starten på dagen, helt i er egen takt. Varje söndag dukas buffén upp med allt från lagade rätter till fräscha sallader, färskt bröd och godsaker, allt tillagat med noggrant utvalda säsongsbaserade råvaror.

Östersund:
-På lördagar har ni möjlighet att njuta av en lång och härlig brunch på Best Western Gamla teatern i Östersund.
299 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Borås, Gävle, Lidingö, Norrtälje, Skövde, Smygehamn, Tvååker, Östersund

Bra att veta

Observera att de flesta restaurangerna har uppehåll med brunchen under sommaren. Du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Brunch med bubbel för en" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Brunch med bubbel för en" innan du kan boka.

Varaktighet

Räkna med 2-3 timmar.