Bubbelprovning med tapas för två

Bubbelprovning med tapas för två

Ett glas bubbel ger alltid en känsla av fest, lyx och glamour. Det gäller allt bubbel. Men vad skiljer olika mousserande viner åt och vad förenar dem?

Äntligen får du, under ledning av den välmeriterade sommelieren Peter Streijffert, upptäcka de små bubblornas smaksensationer och lära dig vad som kännetecknar de olika sorterna. Under provningen testar ni 4-6 olika sorters mousserande viner. Till provningen serveras små tapas speciellt anpassade för provningens bubblande viner, alla gjorda av ekologiska råvaror. Förutom vinprovningen får ni lära er om de olika smakskillnader som uppstår mellan olika typer av glas. Dessutom ges tillfälle att prova olivoljor tillsammans med nybakat bröd. Som alltid har Peter med sig sin ukulele och sjunger för sin publik.

En kväll med extra guldkant!
 
För fler provningar, klicka här.  
1 095 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Året om med ett uppehåll kring jul. Provningarna sker på kvällstid, vanligtvis 3-4 gånger per månad. Provningstillfällena infaller både på veckodagar och helger. 

Bra att veta

Åldersgräns 18 år. Vänligen undvik parfym och andra starka dofter vid provningen för att inte störa lukt- och smaksinnet för dig och dina medprovare.

Antal deltagare

För två personer. Provningen sker i grupp med andra.