Cocktailkurs för två

Cocktailkurs för två

Häng med på Cocktailkurs. Alla älskar Cocktails. De som inte säger sig göra det har inte smakat en riktigt god cocktail… En cocktail måste heller inte innehålla alkohol – en bra bartender gör utsökta alkoholfria cocktails.

Cocktailepoken föddes under förbudstiden i USA och nu är cocktailpartyn hetare än någonsin. Men hur ska man hitta sin egen favorit och kliva ur Gin & Tonicfällan? Kom på Cocktailkurs!
 
Du får smaka drinkar på minst 5 spritbaser med olika kompositioner, smaksättningar och tillagningssätt. Efter en praktisk genomgång av cocktailvärlden samt rätt förberedelser - utrustning, glas, is, grundsmaker och tillbehör - får du se hur olika cocktails blandas, tips på genvägar och naturligtvis avsmakning. Därefter är du välkommen in bakom baren att träningsblanda! Välkommen in bakom baren!
1 390 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Året runt på utvalda datum med ett uppehåll under sommaren, kursen hålls cirka en gång per månad. Kurstillfällena kan infalla både på veckodagar och helger. 

Bra att veta

Åldersgräns 18 år. I provningen ingår avsmakning av minst 5 cocktails, samt att varje deltagare får blanda ett par cocktails på egen hand. Vänligen undvik parfym och andra starka dofter vid provningen för att inte störa lukt- och smaksinnet för dig och dina medprovare. 

Varaktighet

Cirka 1,5 timme

Antal deltagare

För två personer. Upplevelsen utförs i grupp med andra.