Exklusiv whiskyprovning för två

Exklusiv whiskyprovning för två

Nu kan du gå på Sveriges kanske mest exklusiva whiskyprovning. Likt en upptäcktsresande har whiskyexperten letat sig fram till svårfunna men omtalade rariteter världen över. 

Vad sägs till exempel om att provsmaka den mytomspunna Port Ellen-whiskyn? Den här Islay-whiskyn blir allt svårare och svårare att få tag i. De sista årgångarna av destilleributeljerat gick ut på marknaden 2009.

Andra exempel kan vara Hirsch Reserve, en potstill-destillerad bourbon från Pennsylvania lagrad i hela 16 år eller en single cask bottling som Convalmore från ett närapå helt bortglömt destilleri i Speyside. Cameronbridge är en skotsk grainwhisky som legat 25 år på ekfat.

Ni garanteras provning av fem unika, svårfunna och omtumlande whiskysorter från hela världen. Utbudet beror på vad som finns tillgängligt vid just det tillfället men ingen whisky kommer att kosta under 1 000 kronor flaskan.

Upplev själv några av de exklusiva storheter som whiskyvärlden har att ge.
1 990 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Året runt på utvalda datum. Provningarna hålls cirka en gång per månad, vanligtvis kvällstid på lördagar.

Bra att veta

Exklusiv whiskyprovning sker i rätt miljö, i ett gammalt källarvalv i Gamla stan, Stockholm.Vänligen undvik parfym och andra starka dofter vid provningen för att inte störa lukt- och smaksinnet för dig och dina medprovare.Tänk på att alkohol kan döva ditt doft- och smaksinne, det är därför bäst att ej inta någon alkohol innan provningen. 

Varaktighet

Exklusiv whiskyprovning varar i ca 2 timmar.

Antal deltagare

För 2 personer. Provningen sker i en liten grupp med andra, ca 10 personer.