Ginprovning för två

Ginprovning för två

Gin har spritt sig över världen och är idag populärare än någonsin. Följ med på en lärorik resa i ginets värld!
 
När gin uppfanns på 1600-talet användes det främst till att medicinera personer med njurproblem och gallsten. Idag fyller drycken ett helt annat syfte och används huvudsakligen till drinkar. Dry Martini och Gin & Tonic är de två mest klassiska drinkarna som har gin som huvudingrediens. Gin är en destillerad spritdryck med smak av enbär som framförallt produceras i England. 

Under denna provning tas ni med på en resa i ginets värld där ni får dofta och smaka på olika ginsorter; allt från enkla, grundläggande till sorter med spännande smaker. Provningsledaren kommer under provningens gång berätta om ginets historia och lära er att blanda minst 4 lyckade gindrinkar. 

Denna ginprovning passar lika bra för redan inbitna ginälskare som för den som aldrig ens smakat en GT. Efter provningens gång kommer deltagarna garanterat ha fått mersmak för den spännande drycken!
1 190 kr

Tillgängliga orter

Göteborg

När

Året runt med ett uppehåll på sommaren. Antal bokningsbara datum grundas på efterfrågan. Bokningsbara tillfällen kan infalla både på helger och veckodagar. 

Varaktighet

1,5 – 2 timmar 

Antal deltagare

För två personer, Provningen utförs i grupp med andra.