Middag för två

Middag för två

Att i lugn och ro få äta och dricka något riktigt gott ger energi både för kropp och själ. På dessa utvalda restauranger finner du den rätta miljön och atmosfären för både avkoppling och njutning.

Välj bland gastronomiska guldkorn runtom i Sverige - det finns garanterat ett ställe för alla smaker! Nedan ser du vilka restauranger som paketet gäller på och vad som erbjuds på respektive restaurang.

Menyn kan variera beroende på säsongens råvaror och vad lokala producenter erbjuder för tillfället.

Eskilstuna:
Biff Grill & Bar
En riktig köttkrog.Ni väljer fritt från matmenyn för värdet av upplevelsen.

Göteborg
Contrast Public House
Som namnet avslöjar så jobbas det på Contrast Public House med kontraster i kök, cocktails, underhållning och inredning. Ni väljer fritt från matmenyn för hela värdet av värdebeviset. Dryck och eventuellt överskjutande belopp betalas till på plats på restaurangen. Från mitten av november till 22/12-2018 är bokning ej möjlig då det serveras julbord på restaurangen.

Mr Shou Bistro
Ett besök på Mr Shou är som en upptäcksresa i Asien. Här njuter ni av rätter som till exempel sushi, wok, dumplings eller asiatisk sallad, allt tillagat på omsorgsfullt utvalda råvaror. På restaurangen väljer ni mat och dryck fritt för hela värdet av värdebeviset. Eventuellt överskjutande belopp betalas till på plats på restaurangen.

Restaurang Space 62
Välkommen till en smakfull mötesplats i en skön avslappnad atmosfär. Här bjuds ni på en tvårätters signaturmeny bestående av förrätt och huvudrätt. Kockarna hämtar inspiration från stora delar av världen där råvarorna är som allra bäst för stunden.

Tidbloms Pub & Restaurang
De tjocka väggarna och mäktiga valven på Tidbloms Pub & Restaurang skapar en mysig och avslappnad miljö för en middag. Ni väljer fritt från matmenyn för hela värdet av upplevelsen. Dryck och eventuellt överskjutande belopp betalas till på plats på restaurangen.

Härnösand
Vägg i vägg
På Vägg i vägg bjuds ni på varsin huvudrätt tillsammans med husets vin.

Jönköping
Restaurang Glädje
Glädje är en restaurang för alla, men kanske särskilt för dig som gillar lokala råvaror! Här bjuds ni på en säsongsbetonad tvårättersmeny från Glädjens middagspaket där de flesta av råvarorna kommer från trakten. Dryck och eventuella tillval betalas till direkt på restaurangen.

Karlshamn
Restaurang Ankaret
På Restaurang Ankaret är fokus inriktat på kvalité framför kvantitet. Råvarorna är valda med närodlad och ekologisk omsorg, och maten lagas från grunden för att serveras i så naturlig form som möjligt. Här väljer ni fritt från matmenyn för värdet av upplevelsen. Eventuell överstigande del och dryck betalar ni som vanligt på nota på restaurangen.

Karlstad
Blå kök & bar

Centralt på Kungsgatan hittar ni Restaurang Blå Kök & Bar. Här välkomnas ni med varsitt glas mousserande och avnjuter därefter en av kökets utvalda varmrätter.

Katrineholm
Dufweholms herrgård
Strax utanför Katrineholm kan ni i lugn herrgårdsmiljö njuta av god mat och dryck. Ni väljer fritt från aktuell middagsmeny för värdet av upplevelsen.

Kristinehamn
Steakhouse1895
Välkommen till en restaurang centralt i Kristinehamn där ambitionen är hög och matkunskapen stor! Ni väljer fritt från matmenyn för värdet av hela upplevelsen. Eventuellt överstigande belopp samt dryck betalas till på restaurangen.

Linköping
Stångs Magasin
På den genuina restaurangen Stångs Magasin i Linköping väljer ni själva fritt från menyn för hela värdet av upplevelsen. Eventuellt överstigande belopp betalas direkt på restaurangen.

Malmö
Bistro Royal
Bistro Royal är en restaurang där man, i vacker och historisk miljö, bjuds på en kulinarisk resa genom Europa. I en unik lokal serveras klassiska rätter, ibland med en egen twist, alltid med största respekt för recept och råvaror. Här väljer ni fritt från matmenyn för hela värdet av upplevelsen. Eventuellt överstigande belopp och dryck betalar ni på restaurangen.

Skeppsbron 2
Skeppsbron 2 är storstadskrogen mitt i smeten med utsikt över kanalen. De bjuder med öppna armar in er till sitt vardagsrum! Matsalen är byggd som en veranda i vinkel och är ljus, luftig och modern. Här serveras ni varmrätt och dessert. Ni väljer själva valfri varmrätt från menyn och vilka desserter ni kan välja på beror på vilken varmrätt ni har valt.

Restaurang Triangeln
På Restaurang Triangeln kan ni njuta av allt från street food-inspirerad mat till svenska klassiker i ny, modern tappning. Ni väljer fritt från matmenyn för hela värdet av upplevelsen. Eventuellt överstigande belopp samt dryck betalas direkt på restaurangen.

Mariefred
Gripsholms Värdshus
På Gripsholms Värdshus njuter ni av menyer som speglar det svenska kökets variationer och mångfald, med ett ekologiskt tänk och medvetenhet kring vår historia. Här, på Sveriges äldsta värdshus, har du som gäst möjlighet att välja mellan två av värdhusets olika restauranger, Restaurang Matsalen samt Restaurang Skänken.På respektive restaurang väljer ni fritt från menyn för hela värdet av upplevelsen, eventuellt överstigande belopp betalas direkt vid restaurangbesöket.

Mora
Strand Kök & Bar
I hjärtat av Mora ligger denna restaurang naturskönt intill Siljans Strand. Här serveras god mat tillagad med omsorg på färska, lokalproducerade råvaror. Ni väljer fritt från menyn för värdet av hela upplevelsen. Eventuellt överstigande belopp samt dryck betalas på plats.

Norrköping
La Uva Tapasbar
Upptäck spanska smaker på LA Uva Tapasbar, här bjuds ni på menyn TAPEO samt valfri dessert.

Pappa Grappa

På Pappa Grappa väljer ni fritt från menyn för hela värdet av upplevelsen, eventuellt överstigande belopp betalas direkt vid restaurangbesöket.

Oskarshamn
Badholmen
På Badholmen utlovas en gastronomisk upplevelse med mat tillagad av närproducerade råvaror av hög kvalité. Ni väljer själva från menyn för värdet av hela upplevelsen, eventuellt överstigande belopp och dryck betalas på plats.

Corallen
Med vacker panoramavy över Östersjön och Blå Jungfrun njuter ni av mat tillagad med säsongens råvaror. Ni väljer själva från matmenyn för hela värdet av upplevelsen. Eventuellt överstigande belopp samt dryck betalas direkt på restaurangen.

Stockholm
De Svarta Fåren
I ett mysigt källarvalv mitt på Stortorget i Gamla Stan njuter ni av mat från det italienska köket. Ni väljer fritt från matmenyn för hela värdet av upplevelsen. Dryck och eventuellt överstigande belopp betalas till på plats på restaurangen. 

Grappa Matsal & Bar
På denna italienska restaurang mitt i Vasastan njuter ni av den utvalda trerättersmenyn "Menu Tre". Eventuella tillval och dryck betalas till på plats på restaurangen.

Källaren Movitz

På Källaren Movitz i Gamla stan väljer ni fritt från aktuell middagsmeny för värdet av upplevelsen (695:-) eventuellt överstigande belopp kan betalas direkt på restaurangen. På Movitz sitter ni i en trivsam miljö i valv från 1600-talet.

Oyster Bar
På Oyster bar är atmosfären trevlig och servicen personlig. Maten som serveras består av råvaror av högsta kvalité! Till bords bjuds ni på en exklusiv trerätters hummermeny. Eventuella tillval och dryck betalas på plats. 

Restaurang Engelen

Till bords på Restaurang Engelen avnjuter ni söndag-torsdag en tvårättersmeny kallad "Greatdays Menyn".

Sjätte Tunnan
Upplev en medeltida kväll på medeltidsinspirerade restaurang Sjätte Tunnan i Gamla stan. Ni väljer fritt från middagsmenyn för värdet av upplevelsen (695:-).

Tre Valv
Här njuter ni av mat i 1400-talsmiljö mitt på Järntorget i Gamla Stan. Ni väljer fritt från matmenyn för hela värdet av upplevelsen. Dryck och eventuellt överstigande belopp betalas till på plats på restaurangen.

Trollhättan
Kanal Restaurangen
På Kanal Restaurangen väljer ni fritt från menyn för hela värdet av upplevelsen, eventuellt överstigande belopp betalas direkt på restaurangen.

Umeå
Harriets
På familjära Harriets kan ni koppla av och njuta av en härligt tvårättersmiddag. Ni väljer själva ut en varmrätt och dessert från den klassiska och norrlands-inspirerade menyn.

Visby
Joda Bar & Kök
I mysiga Visby hamn hittar ni Joda Bar & Kök, här väljer ni fritt från middagsmenyn för värdet av värdebeviset (695:-).

Vrigstad:
Timjan Café & Restaurang
På charmiga Timjan Café & restaurang njuter ni av en trerättersmiddag satt efter den årstidsstyrda menyn.

Växjö
La Castellina
På La Castellina väljer ni fritt från menyn för hela värdet av upplevelsen, eventuellt överstigande belopp betalas direkt på restaurangen.

Örebro
A-mano
På den italienska pärlan A-mano njuter ni av vällagad, god mat i mysig miljö. Ni väljer fritt från matmenyn för hela värdet av upplevelsen. Eventuellt överstigande belopp och dryck betalar ni på plats.

Kungsgatan 1
På Kungsgatan 1 tillagas maten med lokalproducerade råvaror av hög kvalité. Ambitionen är hög och kockarna jobbar ständigt med att hitta nya sätt att förfina den svenska husmanskosten. Ni väljer fritt från matmenyn för hela värdet av upplevelsen. Eventuellt överstigande belopp och dryck betalar ni till på plats.
695 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Jönköping, Norrköping, Eskilstuna, Härnösand, Karlshamn, Karlstad, Katrineholm, Kristinehamn, Mariefred, Mora, Oskarshamn, Trollhättan, Umeå, Visby, Vrigstad, Växjö

Bra att veta

Observera att du måste ha ett värdebevis som gäller specifikt för "Middag för två" för att kunna göra en bokning på någon av restaurangerna. Ett Greatdays presentkort på ett belopp går inte att lösa in direkt på någon av restaurangerna. Det är också viktigt att du redan vid bordsbokning på restaurangen uppger din aktiveringskod, samt att du överlämnar ditt värdebevis vid ankomst till restaurangen.