Middag med guldkant för två

Middag med guldkant för två

Alla behöver en stunds livsnjutning.  Att i lugn och ro få äta och dricka något riktigt gott ger energi både för kropp och själ. På dessa utvalda restauranger hittar du just den rätta miljön och atmosfären för total avkoppling.

Välj bland gastronomiska guldkorn runtom i Sverige. Det finns garanterat ett ställe för alla smaker, från det mysiga och hemtrevliga till restaurangen belägen högt över storstadens puls.

Göteborg:
Contrast Public House

Som namnet avslöjar så jobbas det på Contrast Public House med kontraster i kök, cocktails, underhållning och inredning. Ni väljer fritt från matmenyn för hela värdet av värdebeviset. Dryck och eventuellt överskjutande belopp betalas till på plats på restaurangen. Från mitten av november till 22/12-2018 är bokning ej möjlig då det serveras julbord på restaurangen.

Jönköping:
Restaurang Glädje
Glädje är en restaurang för alla, men kanske särskilt för dig som gillar lokala råvaror! Här bjuds ni på en säsongsbetonad trerättersmeny från Glädjens middagspaket där de flesta av råvarorna kommer från trakten. Dryck och eventuella tillval betalas till direkt på restaurangen.

Karlstad:
Restaurang Blå
Ni välkomnas med varsitt glas mousserande bubbel. Därefter avnjuter ni en utvald förrätt och varmrätt.

Malmö:
Bistro Royal
Bistro Royal är en restaurang där man, i vacker och historisk miljö, bjuds på en kulinarisk resa genom Europa. I en unik lokal serveras klassiska rätter, ibland med en egen twist, alltid med största respekt för recept och råvaror. Här väljer ni fritt från matmenyn för hela värdet av upplevelsen. Eventuellt överstigande belopp och dryck betalar ni på restaurangen.

Restaurang Årstiderna
Vid ankomst bjuds ni på ett glas porlande bubbel. Ni väljer sedan förrätt och varmrätt eller varmrätt och efterrätt från den utvalda och säsongsbetonade menyn.

Skeppsbron 2
Skeppsbron 2 är storstadskrogen mitt i smeten med utsikt över kanalen. De bjuder med öppna armar in er till sitt vardagsrum! Matsalen är byggd som en veranda i vinkel och är ljus, luftig och modern. Här serveras ni varmrätt, dessert och ett glas vin eller en öl per person. Ni väljer själva valfri varmrätt från menyn och vilka desserter ni kan välja på beror på vilken varmrätt ni har valt. 

Norrköping:
Restaurang Lagerqvist
Efter välkomstchampagne serveras ni en utvald trerättersmeny.

Pappa Grappa
På Pappa Grappa väljer ni fritt från menyn för värdet av upplevelsen, eventuellt överstigande belopp betalas direkt på restaurangen.

Smygehamn:
Smygehus havsbad
Ni bjuds varsitt glas mousserande och 4 rätter, inklusive avslutande ostbricka samt kaffe på maten.

Stockholm:
Kung Carls bakficka
Här ni bjuds på varsitt sprakande glas mousserande och trerätters middag.

Oyster Bar
På Oyster Bar är atmosfären trevlig och servicen personlig. Maten som serveras består av råvaror av högsta kvalité! Till bords bjuds ni på en exklusiv fyrarättersmeny varav en av rätterna ni serveras är en skaldjursplateau. Eventuella tillval och dryck betalas till på plats på restaurangen.

Örebro
A-mano
På den italienska pärlan A-mano njuter ni av vällagad, god mat i mysig miljö. Ni väljer fritt från matmenyn för hela värdet av upplevelsen. Eventuellt överstigande belopp och dryck betalar ni på plats.

Kungsgatan 1
På Kungsgatan 1 tillagas maten med lokalproducerade råvaror av hög kvalité. Ambitionen är hög och kockarna jobbar ständigt med att hitta nya sätt att förfina den svenska husmanskosten. Ni väljer fritt från matmenyn för hela värdet av upplevelsen. Eventuellt överstigande belopp och dryck betalar ni till på plats.
995 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Jönköping, Norrköping, Karlstad, Smygehamn

När

Året runt. Middagen bokas i mån av plats under restaurangens ordinarie öppettider. 

Bra att veta

Vissa av restaurangerna håller stängt på sommaren, och vissa har julbord och går därför inte att boka i december. 

Antal deltagare

För två personer.