Dramatiserad spökmiddag för två

Dramatiserad spökmiddag för två

Följ med på den här långtifrån rogivande spökvandringen genom vindlande gränder och dunkla passager. 

I de trånga och dunkla gränderna fångas du upp av historiens vingslag och får höra några av de mest fascinerande, fängslande och ofta gruvliga historier som utspelat sig här. En historisk tillbakablick om hänsynslösa mord, ouppklarade mysterier och spännande legender som sedan länge försvunnit i stadens glömska. Som en perfekt avslutning på den här skrämmande vandringen serveras en god middag. 

Stockholm
Varför uttalade det svarta brödraskapet en förbannelse över den rike köpmannen? Vem mördade egentligen fru Gåse och varför får hon inte vila i frid? Vem är den spöklike munken vars profetia så väl slog in? Den här spännande vandringen lämnar nästan lika många frågor som svar.


Göteborg
Från det historiska Gustav Adolfs torg, längs Göteborgs kullerstensstråk, går denna kuslig resa bakåt i tiden. Historien förtäljer om Göteborgs dunkla förflutna, mord och spökerier. Turen dramatiseras av skickliga skådespelare och en guide som brinner för Göteborgs mindre smickrande historia. Bli inte förvånad när du nästa gång du går genom det äldsta delarna av stan kastar både en och två snabba blickar över axeln bara för att bli av med känslan att du inte är helt ensam......

Malmö
Vad händer på Malmös gator efter mörkret faller egentligen? Den obehagliga känslan du kände innan var helt berättigad. Vågar ni möta de döda med livet som insats? En dramatiserad stadsvandring där kusligheter blandas med historia och humor. Möt Mästerman. Han är inget elakt spöke men däremot en paragrafryttare.....Möt Häxan från 1500-talet, en kvinna med skinn på näsan! Möt... kanske dyker det upp någon mer. Kanske inte. Kanske du ser dem, kanske inte.1 390 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö

När

Året runt på utvalda datum. Upplevelsen är bokningsbar 1-2 gånger per månad, vanligtvis kvällstid på helger.

Bra att veta

Klä er varmt, ni kommer att befinna er utomhus under hela vandringen. Dryck till maten ingår ej. Rekommenderad åldersgräns är 12 år.

Varaktighet

Total tidsåtgång för vandring och middag är cirka 3,5 timme 

Antal deltagare

För två personer. Upplevelsen sker i grupp med andra.